Novi show u "Fight Domeu"

FFC 38: Emmers nokautirao Cucciniella, sve borbe osim jedne završile prekidom

Final Fight Championship odradio je svoju novu priredbu u Las Vegasu, a ona je nastavila donositi akciju i uzbuđenje u stilu prethodnih. Četiri od pet borbi završilo je prekidom u prvoj rundi, no glavna zvijezda ipak je bio Jamall Emmers, koji je u glavnoj borbi savladao Jaya Cucciniella.
Emmers vs. Cucciniello.

Emmers je talentirani 29-godišnji borac iz Kalifornije, koji već neko vrijeme nastupa na visokoj razini i traži svoje mjesto u elitnim promocijama. Ništa drugačiji nije niti njegov protivnik Jay Cucciniello. Naime, Emmers je pokušao pronaći svoje mjesto u UFC-u preko "Contender Seriesa", Cucciniello preko Ultimate Fightera, no niti jedan nije uspio. Sad su to pokušali međusobnom borbom u FFC-u, a Emmersa ne bi trebalo začuditi ako nakon ove borbe dobije poziv Seana Shelbya. Emmers je Cucciniella završio nokautom pred kraj prve runde, u kojoj se prezentirao kao tehnički vrlo kvalitetan i uzbudljiv borac. Ukoliko ne uslijedi poziv UFC-a, ne bi trebalo čuditi ukoliko dobije priliku boriti se za FFC pojas već u idućoj borbi.

Jackie Gosh savladao je Randalla Wallacea anakonda gušenjem, dok je Max Rohskopf bio bolji od Jonathana Morrisa gušenjem s leđa. Najljepši potez eventa pripada Davidu Jordanu, koji je otvorio kombinaciju high kickom, a onda krošeom nokautirao Caleba Williamsa. Brat UFC-ovog Kevina Leea, Keith Lee, jedini je borac koji je na ovoj priredbi za pobjedu trebao sudačku odluku. U prvoj borbi programa bio je bolji od Chrisa Johnsona.

FFC 38 - Rezultati

Jamall Emmers def. Jay Cucciniello - TKO (R1, 4:53)
Jackie Gosh def. Randall Wallace - SUB (R1, 2:40)
Max Rohskopf def. Jonathan Morris - SUB (R1, 4:38)
David Jordan def. Caleb Williams - KO (R1, 1:35)
Keith Lee def. Chris Johnson - jednoglasna sudačka odluka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. listopad 2021 10:39