TEŽAK ISPIT ZA JOKERA NA KSW-u 51

Fight Site saznaje: Ilić se u Areni bori protiv neporaženog Poljaka Cezaryja Kesika!

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić će se na KSW-u 51 u Areni Zagreb sudariti s Cezaryjem Kesikom, saznaje Fight Site. Priredba u hrvatskoj metropoli će se održati 11. studenog.
Aleksandar Ilić
 Instagram

30-godišnjem Iliću će ovo biti drugi nastup za KSW i 15. u profesionalnoj karijeri. Nakon što je u debiju za poljsku promociju spektakularno nokautirao domaću mega zvijezdu Damiana Janikowskog, sada će se ponovno sudariti s poljskim borcem.

29-godišnji Kesik je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri s 9 pobjeda. U KSW-u je nastupio jednom pobijedivši u zadnjem nastupu Jakuba Kamieniarza. I ranije je u poljskim medijima bio najavljen kao borac kojeg bi trebali gledati na KSW-u, no nije se znalo da će se boriti protiv "Jokera". Fight Site je za meč Ilić vs. Kesik saznao od čelnika KSW-a za ovu informaciju koja će danas biti objavljena i službeno od strane poljske organizacije.

Podsjetimo kako priredbu predvode Erko Jun i Mariusz Pudzianowski dvobojem u superteškoj kategoriji. Trebao bi nastupiti i naš Roberto Soldić, a na popisu borbi u i Antun Račić, Filip Pejić, Ivan Erslan i Aleksandar Rakas. Tu su također i regionalne zvijezde Vaso Bakočević, Savo Lazić i već spomenuti Erko Jun.

KSW
Ilić vs. Kesik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:49