Hrvatska promocija u Las Vegasu

Final Fight Championship napokon možete pratiti uživo na Facebooku i YouTubeu!

 FFC

Sjajne vijesti stižu iz FFC-a s obzirom na to da od ovog četvrtka FFC priredbe možete pratiti uživo na više platformi. Odlične su to novosti, naravno, prvenstveno za sve hrvatske borce koji se bore u FFC ringu i sve one koji ih prate.

FFC će sa svojim 38. izdanjem ponovno zapaliti vegaški Fight Dome ovog četvrtka u 19 sati po vegaškom vremenu, što bi bilo 4 ujutro u noći s četvrtka na petak u Hrvatskoj.

Novi 'fight card' donosi kombinaciju MMA i kick-boksing borbi koje će kulminirati sjajnim okršajem pero divizije između TUF finalista Jayja Cicciniella i Jamalla Emmersa. Što se kick-boksinga tiče, rukavice će ukrstiti Jermaine Soto i Maykol Yurk.

Tu je i hrvački te BJJ znalac Max Rohskopf koji će nastupiti pred svojim navijačima u Vegasu u nadi da će nanizati još jednu pobjedu u drugom FFC nastupu, a ovog ga puta u suprotnom kutu čeka Jonathon Morris. U još jednoj zanimljivoj borbi će se okušati i mlada nada Keith Lee koji će u dugoočekivanom FFC debiju snagu okušati s 25-godišnjim Chrisom Johnsonom.

Iskusni velteraš Randall Wallace također se vraća u Fight Dome s ciljem da upiše još jednu pobjedu i to protiv izraleskog talenta Jackieja Gosha. A sve će to otvoriti borba u lakoj diviziji između domaćeg borca Davida Jordana i Caleba Williamsa s Floride koji prvi puta nastupaju u FFC-u.

Ova priredba posebna je i po tome što je prvi FFC event 2019. godine koji će biti streaman na FFC-ovim društvenim mrežama, kao i na 'rackna MEDIA' platformi koja je FFC partner.

FFC 38 možete uživo pratiti u noć s četvrtka na petak, 21. lipnja, od 4 sata poslije ponoći na sljedećim platformama:

MMA Videos
Muay Thai Authority
MMA FNL
Fight Wiki
FFC on Facebook
FFC on YouTube

FFC 38
Jay Cucciniello vs. Jamall Emmers
Jermaine Soto vs. Maykol York
Max Rohskopf vs. Jonathon Morris
Keith Lee vs. Chris Johnson
Randall Wallace vs. Jackie Gosh
David Jordan vs. Caleb Williams

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:26