SLIJEDI OTVORENI TRENING ZA JAVNOST

(FOTO) KSW zvijezde navijale za Dinamo protiv Šahtara na Maksimiru

Dinamo je u srijedu navečer remizirao (3:3) sa Šahtarom na Maksimirskom stadionu u Zagrebu, a sve to su podržali KSW-ovi borci koji će ovog vikenda nastupiti u Areni. Poljska promocija je također preko društvenih mreža poslala podršku hrvatskom klubu!
KSW 51
 Ulaznice na Eventim.hr

"Hvala na vrlo toploj dobrodošlici u Hrvatskoj i danas u Dinamu Zagreb. Posjetili smo njihov povijesni stadion ususret utakmice Lige prvaka večeras. Navijat ćemo za njih", stoji u poruci KSW-a na Instagramu.

Uz poruku je i fotografija KSW-ovih boraca koji su posjetili stadion i gledali utakmicu protiv ukrajinskog velikana. Tu su bili hrvatske uzdanice Antun Račić, Filip Pejić, Ante Delija i Ivan Erslan, a uz njih je stigao i glavni trener zagrebačkog ATT-a Dražen Forgač. Dinamo je uživo na Maksimiru gledao i predvodnik čitave priredbe bosanskohercegovački borac s belgijskom adresom Erko Jun. A svojim prisustvom je utakmicu uveličao i predsjednik KSW-a Martin Lewandowski koji je stigao u Zagreb.

Kako im se svidjela utakmica Lige prvaka, saznat ćemo u četvrtak nakon otvorenog treninga za javnost koji će se od 12:00 sati održavati u dvorani American Top Teamu u Zagrebu. Tamo će "nastupiti" svi regionalni borci s popisa borbi, a pritom će novinari dobiti priliku razgovarati s MMA zvijezdama. Ulaz na otvorni trening je otvoren i organizatori pozivaju sve znatiželjnike da dođu pogledati kako su spremni natjecatelji u Areni.

Ulaznica za KSW 51, koji je na rasporedu ove subote 9. studenog, više gotovo da i nema. Ako želite gledati ovaj MMA spektakl uživo, požurite na Eventim i zgrabite svoju kartu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:01