ŽELI PODRŽATI REGIONALNE BORCE

I UFC 'contender' Aleksandar Rakić stiže na KSW u Zagreb!

Najveća "faca" koja će uživo u Areni gledati KSW 51, koji je na rasporedu ovog vikenda, u subotu 9. studenog, je naravno legendarni Mirko Filipović.
Aleksandar Rakić
 Youtube screnshot

Osim što će doći uveličati ovu fenomenalnu MMA priredbu svojim prisustvom, Cro Cop će naravno podržavati svog suborca i štićenika iz Cro Cop tima, Antu Deliju. "Hodajuća nevolja" se trebala sučeliti s bosanskohercegovačkim teškašem Denisom Stojnićem, no u četvrtak smo saznali da je borac iz Sarajeva otkazao nastup radi navodne ozljede. Dobra vijest jest da će Delija ipak nastupati u Areni, samo protiv drugog protivnika - Olija Thompsona.

Osim Delije, iz Filipovićevog kluba stiže i Aleksandar Rakas, još jedan hrvatski predstavnik na KSW u Areni. Rakas povremeno trenira u Mirkovoj dvorani u Gajnicama i službeno se vodi kao dio Cro Cop tima.

Filipović nije jedino veliko borilačko ime, koji će svojim prisustvom uveličati KSW-ov spektakl u Areni. Svoj dolazak u Zagreb nam je potvrdio i UFC "contender" u poluteškoj kategoriji Aleksandar Rakić. Srpska MMA zvijezda s bečkom adresom nam je u kratkom razgovoru potvrdila da stiže jer želi podržati regionalne borce u njihovim mečevima na KSW-u 51.

"Planiram doći jer želim podržati ove naše momke u Areni", rekao nam je Rakić kojeg uskoro očekuje najbitniji meč dosadašnje karijere. On će se 21. prosinca na UFC-ovom Fight Night eventu sudariti s bivšim izazivačem Volkanom Oezdemirom.

U četvrtak je održan otvoreni trening za javnost na kojem su nastupile sve najveće regionalne zvijezde KSW-ovog spektakla u Zagrebu, a već u petak, od 18:00 sati u Areni Zagreb, ćemo gledati službeno vaganje. Nešto malo ulaznica je još ostalo u prodaji, pa ukoliko želite vidjeti uživo poljsku organizaciju, požurite osigurati svoju kartu na Eventim.hr.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:19