CONOR BI TREBAO BITI DIO SPEKTAKLA

Iz RIZIN-a najavili možebitni McGregorov angažman na novogodišnjoj priredbi

Conor McGregor bi mogao nastupiti na RIZIN-ovoj tradicionalnoj novogodišnjoj priredbi. Javnosti je to otkrio glavni čelnik ove japanske promocije Nobuyuki Sakakibara govoreći za Tokyo Sports.
Conor McGregor
 Instagram

No, ako ste pomislili da je Irac odlučio promijeniti promociju, to ipak nije slučaj. McGregor će nastupiti u posebnom natjecanje koje neće biti niti slobodna borba, niti profesionalni boks, niti kickboxing, niti pro-hrvanje. Kao što je Sakakibara izjavio - radit će se o nečemu potpuno novom i prilično "uvrnutom".

"Ovaj put ćemo imati i nešto posebno, a to nije MMA. To neće biti niti kickboxing niti pro-hrvanje. Radit će se o potpuno novom tipu natjecanja. A tu bi mogli vidjeti potencijalno Conora McGregora ili Oscara De La Hoyu", izjavio je Sakakibara.

Jasno je da bi McGregorov potencijalni izlet u drugu MMA promociju, pa makar se neće natjecati u slobodnoj borbi, mogao biti veliki problem za njegov odnos s UFC-om. RIZIN je tradicionalni partner UFC-ove najljuće konkurencije - Bellatora. S promocijom Scotta Cokera redovito razmjenjuju borce pa bi dolazak McGregora neovisno o njegovom angažmanu bio velika promocija za konkurenciju. Teško je očekivati da će UFC to dopustiti skrštenih ruku. Opet, s druge strane, kada je Irac mario što o njegovim potezima misli Dana White i UFC?

Nikada, pa vjerojatno neće početi niti sada. U ovom trenutku se ne znaju detalji McGregorovog potencijalnog angažmana u RIZIN-u. Podsjetimo kako je ista promocija angažirala i slavnog Floyda Mayweathera koji je na novogodišnjoj priredbi boksao u egzibicijskom meču protiv domaće zvijezde Tenshina Nasukawe. Vjerojatno nešto slično možemo očekivati i u slučaju "Notoriousa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:04