K1 i Boks

Alen Babić otkrio: ‘Htio sam reći ime protivnika, ali su me savjetovali da to ne radim‘

Alen Babić

 RONALD GORSIC Cropix
‘Sada se dobra ekipa skupila oko mene‘, kazao je o novom timu i treneru Collinsu

Prošlog tjedna ponajbolji hrvatski boksač Alen Babić na press konferenciji je najavio povratak u ring. "Savage" će nastupiti u ožujku, a povodom toga je odradio gostovanje u HRT-ovoj emisiji Sport i glazba, gdje je za početak govorio o porazu u meču za WBC Bridger titulu.

"Koliko sam bio sretan nakon osvajanja WBC-ovog pojasa, toliko sam bio nisko nakon tog poraza. Nema puno ljudi koji su osjetili takav raspon visina i nizina, to je sigurno, ali sad se vraćam jači", započeo je te dodao:

"U glavi sam puno bolji. Sponzori me i dalje čvrsto podupiru, iako sam mislio da neće više biti niti jednog. Vidio sam da je interes oko mene ostao, dalje sam tu, zdrav sam i to je potvrda koja mi je trebala".

Na press konferenciji najavio je da mu je novi trener Paschal Collins te će pripreme odrađivati u Irskoj, a nije propustio spomenuti koliko je zadovoljan novim timom.

"S Collinsom sam se susreo već i ranije. Tad je trenirao Nialla Kennedyja, a naša suradnja je stvorena iz apsolutnog kaosa. Tada sam ga vrijeđao i nisam ga uopće pozdravio. On mi se tada unosio u lice, zapamtio sam ga i ostao mi je u dobrom sjećanju, a odmah smo kliknuli. Sada se dobra ekipa skupila oko mene", kazao je.

Kao što smo ranije spomenuli, novi meč čeka ga idući mjesec. Iako je najavljeno da će otkriti ime protivnika, na kraju od toga nije bilo ništa...

"Htio sam otkriti ime protivnika, ali su me savjetovali da to ne radim", rekao je.

CIJELI RAZGOVOR MOŽETE POSLUŠATI OVDJE

Linker
02. svibanj 2024 22:46