K1 i Boks

Andy Ruiz Jr.: Želim da Joshua u ringu bude ljut

Andy Ruiz Jr.
 screenshot/Youtube
Andy Ruiz Jr. nada se kako će u revanšu protiv Anthonyja Joshue imati protiv sebe ljutog protivnika, što bi mu zapravo olakšalo posao pri dolasku do pobjede.

Andy Ruiz Jr. nije ovih dana dao puno izjava medijima. Svima je Anthony Joshua puno zanimljiviji, no to je trostrukom svjetskom prvaku možda i bolja opcija jer se više može fokusirati na meč. Kad je napokon dobio priliku nešto izjaviti, sve je iznenadio jednom vrlo zanimljivom željom. Zapravo, otkrio je kakvog bi Joshuu volio vidjeti preko puta sebe.

"Želim da bude ljut i da se razmaše u ringu, želim da uđe s takvim stavom zbog toga što ću ja biti smiren i u potpunosti ću znati što trebam napraviti u ringu", rekao je Ruiz na službenoj konferenciji za medije, da bi onda dodao nešto o tome što ga smatraju protivnikom koji Joshui nikako ne odgovara: "Ne mogu reći da sam ja njegova crna mačka, ali mogu ustvrditi kako njegov stil apsolutno odgovara mom i mislim kako će ovo biti jednak meč poput našeg prvog."

Ima već i neku viziju kako će se meč odvijati i kad bi se mogle dogoditi ključne stvari kojima će na kraju od profitirati.

"Mislim kako će fino boksati otprilike četiri ili pet rundi, sve dok ja ne podignem pritisak i krenem ga pogađati u tijelo te kombinirati. Nije dovoljno dobar da me može kretanjem unazad izbjegavati punih 12 rundi. Tri mjeseca smo dodatno radili na tome i spreman sam odraditi posao", najavio je Meksikanac.

Još je samo kratko prokomentirao ono o čemu su ljudi najviše pričali nakon prvog meča.

"Mnogi su se pitali što se dogodilo s Joshuom, gdje je bio problem? Zapravo je sve stvar mog stila. Uspio sam izdržati njegove udarce i odraditi svoj posao", kratko je zaključio boksač koji je i ovog puta u ulozi autsajdera. Na njemu je posao još jednog razuvjeravanja.

Linker
24. travanj 2024 23:59