K1 i Boks

Badr Hari: Bliži se trenutak istine

Badr Hari i Rico Verhoeven
Ušli smo u mjesec najvećeg kickboxing meča u posljednjih nekoliko godina. Pretposljednjeg vikenda 2019. godine, Badr Hari i Rico Verhoeven ući će u ring napokon odraditi obračun za najboljeg teškaša svjetskog kickboxinga.

Tri godine nakon neslavnog završetka njihovog prvog meča, Badr Hari i Rico Verhoeven još jednom će ući u Gloryjev ring. Dogodit će se to 21. prosinca u nizozemskog Arnhemu, gdje će obojica biti na domaćem, ali ujedno i neutralnom terenu. Hari se za ovaj meč spremao kao nikad do sada, u potpunosti se posvetio tome da iskoristiti svoj maksimum u apsolutno svakom aspektu borbe. Pred završnu fazu priprema, Marokanac se odlučio obratiti svojim fanovima kojih na najpopularnijoj društvenoj mreži ima 2.2 milijuna.

"Trenutak istine se bliži. Sam, gledam svojoj sudbini u oči. No, to se samo tako čini jer ja zapravo nisam sam. Vaša svakodnevna podrška mi daje osjećaj kao da imam čitavu vojsku iza sebe. Zajedno idemo prema velikoj pobjedi. Došlo je vrijeme za fokusirati se na rad u tišini. Vidimo se uskoro, 21. prosinca", napisao je na Instagramu "Golden Boy", čime je dao do znanja kako posljednju fazu priprema namjerava provesti daleko od društvenih mreža i preostalih možebitnih izvora ometanja koncentracije.

Glory vjeruje kako će Collision 2 biti njihova najveća priredba do sada. I ne samo to, ista bi trebala dati odgovor na pitanje kakva je budućnost kickboxinga i koliko pravih fanova tog sporta još uvijek postoji. Najbolji odgovor za tako što je ova priredba i njena dugo očekivana glavna borba.

Što se tiče ostatka programa, koji se prenosi na UFC Fight Passu, svoju najvažniju borbu u karijeri imat će Antonio Plazibat. Solinjanin napada svjetski Top 5 teške kategorije borbom protiv Jahfarra Wilnisa.

Linker
20. travanj 2024 13:55