K1 i Boks

Bivši Joshuin protivnik poručio Ngannouu: ‘Moraš napraviti ovih pet stvari da bi pobijedio‘

Anthony Joshua i Jermaine Franklin

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
‘Šokirao bi svijet da pobijedi, ali on ima srce i ne zanima ga poraz‘

Jedan od protivnika Anthonyja Joshue, Jermaine Franklin naveo je pet stvari koje bi Francis Ngannou trebao napraviti kada se suoči s bivšim svjetskim prvakom u teškoj kategoriji idućeg petka u Rijadu.

Amerikanac se borio protiv Joshue u O2 Areni u travnju prošle godine te je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Vratio se u ring pobjedom u srpnju protiv Meksikanca Isaaca Munoza Gutierreza i nastoji se ponovno pridružiti višem ešalonu teškaša na svjetskoj razini.

Sada je iznio svoje viđenje borbe koja bi mogla odlučiti tko će se suočiti s pobjednikom meča Tysona Furyja i Oleksandra Usyka koji se u svibnju sastaju za okrunjenje apsolutnog prvaka kraljevske divizije. U razgovoru za s Action Network Franklin je naveo pet točaka koje bi Ngannou trebao slijediti kako bi bio najbolji.

"Ngannou treba učiniti ovih pet stvari: 1. Mora krenuti jako i maltretirati ‘AJ-a‘ jer Joshua ne voli da ga se maltretira. Mora upotrijebiti prednji direkt da bi namjestio nokaut, ne može mu proći samo jedan udarac. Treba ostati strpljiv kao što je učinio s Furyjem. Morat će anulirati snagu ‘AJ-a‘, a ako to uspije, ima velike šanse za pobjedu. Zadnje, Mora se usredotočiti na udarce u tijelo da bi se suprotstavio snazi ​​‘AJ-a‘. Ako to uspije, pobijedio je", kazao je, a onda odao priznanje "Predatoru":

"Šokirao bi svijet da pobijedi, ali on ima srce i ne zanima ga poraz", zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 01:07