K1 i Boks

Bivši protivnik Cro Copa dobio upozorenje: ‘Ako te nokautira, to je tvoj kraj! Nema teorije da ta borba ide do kraja‘

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Ovo je samo jedna na popisu velikih teškaških borbi te priredbe

Eddie Hearn iznio je svoje mišljenje o nadolazećem okršaju Daniela Duboisa i Jarrella Millera – i očekuje nokaut.

"Big Baby" Miller, bivši protivnik Cro Copa jedan je od najkontroverznijih likova u teškoj kategoriji. Još 2019. godine drski Amerikanac trebao se boriti protiv Anthonyja Joshue u Madison Square Gardenu, ali je pao na doping testu tijekom trening kampa i zamijenio ga je Andy Ruiz Jr, a ostalo je povijest.

Hearn, koji je Joshuin promotor od svog profesionalnog debija, rekao je za Fight Hub TV da još uvijek postoji neprijateljstvo između njih dvojice nakon tih scena prije nekoliko godina.

"Joshua ga želi razbiti. Ne zaboravite ‘beef‘ koju su njih dvojica imali u New Yorku, zatim okrugli stol koji još nitko nije vidio, ali siguran sam da će uskoro biti objavljen. Ima tu povijesti. Znamo zašto do borbe nije došlo i puno je ljudi s naše strane koji nisu zadovoljni onim što je napravio. Borba se nikada nije opet ugovorila jer sam osjećao da on to nije zaslužio. Ipak, ponekad je vrijeme dobar iscjelitelj i ako uspije pobijediti Daniela Duboisa, siguran sam da će vrištati i vikati u tom ringu: ‘Želim AJ-a‘, a onda ta borba postaje velika. Sretno Jarrellu, nemam mržnju prema njemu, ne sviđa mi se što sam vidio, ali sretno."

Miller se nastoji vratiti u borbu za vrh divizije pobjedom nad Duboisom 23. prosinca, a Hearn ne vidi da će borba ići do sudačke odluke.

"To je sjajna borba. Miller će ili biti nokautiran ili će on nokautirati Duboisa. Ako izgubi, to je njegov kraj, a ako dobije Duboisa, vraća se u igru."

Ovo je samo jedna na popisu velikih teškaških borbi te priredbe. Tu je i već spomenuti Joshua protiv Otta Wallina, najzanimljivija nam je borba Filipa Hrgovića s Markom De Morijem, a nastupit će još nekoliko sjajnih imena, tako da ni pod razno ne smijete propustiti ovaj boksački spektakl.

Linker
28. travanj 2024 05:20