K1 i Boks

Boksačka legenda o meču Dubois-Miller: ‘Ako je u formi, pobijedit će, ako ne, čeka ga teška noć!‘

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
Ovo je samo jedan od sjajnih teškaških mečeva koji nas čekaju sutra navečer

Daniel Dubois i Jarrell Miller nisu glavna borba večeri ovog vikenda, ali mnogi boksači fanatici to vide kao najintrigantniji meč priredbe "Dan obračuna."

Nakon poraza od Oleksandra Usyka za ujedinjene naslove u teškoj kategoriji, Dubois će ući u ring s pitanjima koja okružuju njegovo srce i hrabrost. Čovjek koji ga testira je bivši protivnik Cro Copa - "Big Baby" Miller – borac iz Brooklyna najpoznatiji po tome što je odslužio zabranu zbog pada na doping. S 35 godina, sada se mora pokazati na velikoj pozornici nakon svih ovih godina.

Govoreći za Pro Box TV, svjetski prvak u četiri kategorije Roy Jones Jr rekao je da je Miller u boljoj formi od Britanca.

“Ima stvarno dobre ruke, brze ruke, ali je li ovo njegova prva uzvratna borba nakon te duge pauze? Ne pa ako je imao par borbi na nižoj razini, onda se možda vratio na radnu temperaturu. Ako se vrati u pravu formu, ne vidim da će ga Daniel Dubois pobijediti, ali Dubois je vrlo dobar borac koji će se doći boriti, a ako Miller nije u pravoj formi, teška noć jest pred njim. Sve ovisi o tome koji se ‘Big Baby‘ pojavi."

Ovo je samo jedan od sjajnih teškaških mečeva koji nas čekaju sutra navečer. Tu je, naravno, naš filip Hrgović protiv Marka De Morija, Anthony Joshua ide poraziti Otta Wallina, Deontay Wilder ima prepreku u vidu Josepha Parkera, a gledat ćemo i novi nastup Arslanbeka Makhmudova. Spektakl je zagarantiran!

Linker
29. travanj 2024 12:42