K1 i Boks

Boksački velikan George Foreman uz iznenađujuću prognozu McGregoru savjetovao da napusti MMA!

Conor McGregor
 VLADIMIR ASTAPKOVICH, Sputnik via Afp
Jedan od najvećih teškaša u povijesti jednom je izjavom privukao pozornost dva borilačka svijeta

Conor McGregor nije na najbolji način otvorio 2021. godinu i nakon 12 mjeseci pauze doživio je težak poraz od Dustina Poiriera.

Iako Irac vjeruje da ima još puno toga za ponuditi u UFC-u, neki mu, poput legendarnog boksačkog prvaka Georgea Foremana savjetuju da napusti MMA i u potpunosti se posveti boksačkoj karijeri.

"Sada bih ga radije gledao u boksačkim mečevima", započeo je 'Big George' u razgovoru za Daily Star.

Podsjetimo, pred revanš McGregora i Poiriera puno se pričalo o Conorovom novom boksačkom izletu, odnosno potencijalnoj borbi protiv Mannyja Pacquiaa, no ta je ideja privremeno obustavljena nakon novog poraza bivšeg UFC-ovog prvaka.

Foreman, s druge strane, smatra da s tim planom treba nastaviti te pomalo iznenađujuće Ircu daje vrlo dobre izglede.

"Mislim da ga može pobijediti. Uz dobra pravila, kroz 10 rundi - da, McGregor ga može pobijediti. Već se prilagodio boksu, a u MMA-u više neće prolaziti toliko dobro. Pacquiao je vrlo dobar, ali Conor ga može pobijediti u boksačkom meču", zaključuje jedan od najvećih boksača u povijesti.

McGregor je, podsjetimo, odradio samo jedan profesionalni boksački meč. Dogodilo se to u kolovozu 2017. kada ga je u spektakularnom okršaju u 10. rundi borbe zaustavio neporaženi Flory Mayweather Jr.

image
George Foreman
DALE DE LA REY, AFP

Linker
20. travanj 2024 17:00