K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Čeka nas nešto mirniji borilački vikend, ali pratit ćemo treći meč Canela i Golovkina

Canelo vs. GGG 3

 Dazn Boxing
Nema puno priredbi, ali treći meč Canela i Golovkina će sigurno biti spektakl

Kako to obično biva, nakon većeg PPV eventa obično nam slijedi nešto mirniji vikend. UFC u svom Apexu donosi solidan Fight Night, a fanovi boksa će uživati u borbi između Canela i Golovkina.

UFC Fight Night 210 – Sandhagen vs. Song

Priredbu predvode dvojica rangiranih boraca bantam kategorije, Cory Sandhagen i Yadong Song. Sandhagen je na službenoj rang ljestvici četvrti, dok je Song deseti. Cory je trenutno u nešto lošijem nizu te je u posljednja dva meča poražen od Petra Yana jednoglasnom, a od T.J. Dillashawa podijeljenom sudačkom odlukom. Posljednji put je pobijedio početkom prošle godine, i to Frankiea Edgara letećim koljenom. S druge strane Song, čovjek koji je od 2017. otkad je u UFC-u poražen samo jednom i to od Kylera Phillipsa, a ima i jednu neriješenu borbu protiv Codyja Stamanna.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu (17.9.) u 22:00. ‘Main Card‘ starta oko 1:00 iza ponoći (18.9).

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Canelo Alvarez vs. Gennadiy Golovkin 3

Dugo očekivana trilogija napokon se okončava ove subote. Canelo i Golovkin prvi su se puta borili 2017. godine kada je borba proglašena kao ‘split draw‘, no mnogi fanovi i kritičari smatraju kako je Golovkin napravio dovoljno za pobjedu. Zatim je 2018. godine uslijedio revnaš u kojem je pobijedio Canelo, no kao i u prvom meču, mnogi su smatrali da je Golovkin bio bolji. U subotu ćemo napokon saznati je li to sve bila istina i je li Golovkin uistinu bolji boksač od Canela. Na liniji su WBA, WBC, WBO i IBF pojasevi super srednje kategorije, te treći međusobni susret ove dvojice odličnih boksača nakon četiri godine.

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (17.9) na nedjelju (18.9) u 2:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 19:41