K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: FNC priprema najveći spektakl u pulskoj Areni, UFC se vraća u Pariz, a gledat ćemo i boksački revanš

FNC 12 - službeni poster

 Fnc
Poprilično krcata subota navečer, mora se priznati

Kada zakoračimo u idući vikend, već ćemo mahati kolovozu. Bio je ovo doista sjajan mjesec za borilačke fanatike, prvo je Jake Paul dobio Natea Diaza, zatim se sa stilom vratio Filip Hrgović, Anthony Joshua upisao je novu pobjedu, Sean O‘Malley je detronizirao Aljamaina Sterlinga, a naposljetku je Oleksandr Usyk obranio svoje pojaseve protiv Daniela Duboisa.

Početak idućeg mjeseca također nas neće razočarati. FNC se vraća u Pulu te je na pomolu najveći spektakl u povijesti organizacije, UFC se također vraća u Pariz u istom terminu, a ako vam ni dva velika "eventa" nisu dosta, tu je i boksački revanš Smitha i Eubanka pa krenimo redom.

FNC 12: Arena Pula

Teško da postoji bolje mjesto od pulskog amfiteatra za borilački "event", a FNC će to iskoristiti iduće subote. Čekaju nas tri borbe za pojas, u glavnoj borbi večeri Ivan Vitasović ima najteži zadatak u povijesti organizacije kada će se boriti protiv Michala Andryszaka. Poluteška (Batinić ili Hebdejev) i velter kategorija (Joksović ili Kisič) dobit će prvog prvaka u povijesti, a čeka nas još nekoliko sjajnih mečeva.

Gdje: Arena Pula

Kada: U subotu (2.9.). Priredba kreće u 20 sati.

Gdje gledati: Voyo.hr/Voyo.si./FNC.tv

Popis borbi: OVDJE

UFC Fight Night 226: Gane vs. Spivac

Ako niste ljubitelj regionalnog MMA-a, imamo sjajne vijesti za vas jer UFC drugi tjedan u nizu održava priredbu u nama pogodnom terminu. Organizacija se nakon godinu dana vraća u Pariz, a priredbu će kao i prošle godine predvoditi Cyril Gane. Prošli put na crtu mu je stao Tai Tuivasa, a sada će mu protivnik biti Sergei Spivac. Gledat ćemo nastupe još nekih europskih boraca poput Volkana Oezdemira i Manon Fiorot, a ne sumnjamo i da nas ostale borbe neće razočarati.

Gdje: Accor Arena, Pariz

Kada: U subotu (2.9.). Preliminarni dio kreće u 18, a glavni u 21 sat.

Popis borbi: OVDJE

Liam Smith vs. Chris Eubank Jr.​ 2

Ako ne volite MMA i draži vam je boks, imamo još jednu sjajnu vijest - ima i toga u subotu! Nakon brojnih odgoda, Liam Smith i Chris Eubank Jr. konačno će se sastati u revanšu. Domaći suparnici prvi su se put susreli u siječnju, a ono što se dogodilo bila je jednostrana pobjeda Smitha koji je zaustavio Eubanka Jr.-a u četvrtoj rundi. Eubank Jr. sada će pokušati dokazati da je njegov poraz od Smitha bio samo bljesak i nastaviti putem prema borbi za naslov svjetskog prvaka.

Gdje: AO Arena, Manchester

Kada: U subotu (2.9.). Priredba kreće u 19 sati, a glavna borba očekuje se oko 23 sata.

Popis borbi: OVDJE

Linker
24. travanj 2024 17:51