K1 i Boks

‘Budimo iskreni, tko ne bi volio gledati Joshuu protiv Ngannoua? Njemu sada trebaju velike borbe‘

Anthony Joshua

 AHMED YOSRI Afp
Bivšeg UFC prvaka Ngannoua WBC je rangirao nakon njegove impresivne izvedbe protiv Furyja

Nakon njegove pobjede u Saudijskoj Arabiji, Anthony Joshua sada je na radaru boksačke zvijezde Tonyja Bellewa koji se pita ‘tko to ne bi želio vidjeti?‘

Joshuina treća borba u 2023. godini dogodila se na ogromnoj priredbi "Dan obračuna" 23. prosinca i bila je njegova najimpresivnija izvedba u dugo vremena.

Brzo je stigao do švedskog kontraša Otta Wallina i počeo uspostavljati. Na kraju, Wallinov kut bacio je ručnik između prije početka šeste runde, a mnogi su rekli da se ‘AJ‘ vratio svom najboljem izdanju.

Bila je to njegova prva borba s Benom Davisonom u njegovom kutu, a sada se sve priča okrenulo protiv koga bi se mogao sljedeći boriti. Najbolje kotira ime našeg Filipa Hrgovića u borbi za svjetski tron, ali očito da neki ljudi žele gledati drugačije uparivanje.

Govoreći za iFL TV, bivši svjetski prvak u kruzer kategoriji Bellew imao je vlastiti prijedlog kada su ga pitali bi li Joshua trebao pokušati krenuti IBF rutom i osvojiti treći naslov svjetskog prvaka.

"Znate što, nisam baš siguran jer nisam siguran koji će se pojasevi moći osvojiti nakon 17. veljače kada se bore Usyk i Fury. Ono što bih rekao je da njemu sada trebaju velike borbe. Iznijet ću to javno, tko ne bi želio vidjeti ‘AJ-a‘ protiv Francisa Ngannoua?", zapitao se.

Bivšeg UFC prvaka Ngannoua WBC je rangirao nakon njegove impresivne izvedbe protiv Furyja. Dobro je boksao i čak je dobio nokdaun u trećoj rundi prije nego što je izgubio tijesnom podijeljenom odlukom sudaca. Sada je na radarima mnogih ljudi, iako se čini vjerojatnijim da će Joshua loviti svjetski naslov. Ipak, živi bili pa vidjeli...

Linker
03. svibanj 2024 09:29