K1 i Boks

Cejudo tvrdi da se bori s Mayweatherom: ‘Triple C protiv brončanog olimpijca‘

Henry Cejudo
 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Još jedan slavni MMA borac namjerava navući boksačke rukavice

Neuobičajenim boksačkim okršajima u 2021. godini možda ćemo morati dodati i onaj između bivšeg dvostrukog UFC-ovog prvaka Henryja Cejuda i jednog od najboljih boksača u povijesti - Floyda Mayweathera Jr-a.

Ovo 'možda' je zapravo ključan dio ove priče jer trenutno je 'Triple C' jedini koji tvrdi da bi ovaj susret trebao ugledati svjetlo dana.

Cejudo je ovaj dvoboj najavio kao okršaj zlatnog i brončanog olimpijca, a maštu onih koji bi voljeli vidjeti ovaj meč dodatno je zagolicala jedna objava dana Whitea koji se prije nekoliko dana sastao upravo s Mayweatherom i Rizinovim čelnikom Nobuyukijem Sakakibarom.

Henry se, podsjetimo, nije borio otkako je u svibnju 2020. porazio Dominicka Cruza i tom prigodom obranio svoj pojas iz bantam kategorije. Mayweather, s druge strane, u ring nije ulazio od posljednjeg dana 2018. kada je odradio ekshibicijski meč u kojem je zaustavio japansku kickboxing senzaciju Tenshina Nasukawu.

Naravno, ovu objavu treba uzete s velikom dozom opreza jer Cejudo je poznat po tome da na društvenim mrežama objavljuje svakakve ideje i komentare...

Linker
19. travanj 2024 14:07