K1 i Boks

Conorov menadžer potvrdio: 'Razgovor o boksačkom meču za svjetsku titulu je ozbiljan!'

McGregor i Tyson
 Facebook
Najveća svjetska MMA zvijezda Conor McGregor očito želi u 2020. kombinirati slobodnu borbu i profesionalni boks. Njegov menadžer Audie Attar je u razgovoru za MMAFighting naglasio da su neki ozbiljni razgovori već u tijeku.

Malo tko ne bi želio s McGregorom odraditi boksački meč. Mayweather i revanš su uvijek opcija, poznato je da Manny Pacquiao također želi super borbu s "Notoriousom" u boksačkom ringu, a posljednji koji se javio jest prvak u velteru Terence Crawford preko svog promotora Boba Aruma. Attar sada potvrđuje da su i Mcgregorove namjere ozbiljne...

"On je vrlo ozbiljan u namjeri da boksa. Rekao je to! To je nešto što vam mogu potvrditi, ako on nešto kaže i ima interes za to, vjerojatno će se i dogoditi", potvrdio je Attar te je dodao:

"U ovom trenutku definitivno snimamo čitavu situaciju. Ne samo da promatramo koliko fanove to zanima, nego i koliki je interes potencijalne publike. Bitno je znati tko priča i što priča. Ali u konačnici ćemo vrlo vjerojatno imati nekoliko različitih opcija, pa ćemo morati izabrati."

"Notorious" je već odradio jedan boksački meč. U ljeto 2017. godine je poražen od Floyda Mayweathera jr-a prekidom u desetoj rundi. No, Irac se nije osramotio. Dapače, dok Amerikanac nije ubacio u višu brzinu, mogao je do određene mjere parirati bivšem višestrukom svjetskom prvaku. Sada to želi ponoviti jer smatra da je u međuvremenu napredovao u šakačkom sportu i da bi čak mogao boksati za neku svjetsku titulu. To je javno i rekao nakon pobjede protiv Donalda Cerronea.

"Na kraju dana...vidio sam Floyda, vidio sam Mannyja, i sada Boba Aruma...a upravo on je govorio da nije pametno raditi 'crossover' mečeve. A sada je promijenio mišljenje", nastavio je Attar te je zaključio:

"Bit će zanimljivo, ali to je dobro. Jako smo uzbuđeni radi svega. Mislim da i ja i Conor jednako shvaćamo njegove ciljeve i njegove ambicije, lijepo je vidjeti da je čitav tim sinhroniziran. Dobro je što ništa od ovog ne shvaćamo kao pritisak, samo kao opciju i priliku."

Linker
01. svibanj 2024 06:23