K1 i Boks

Cyborg odabrala svoju iduću borbu, namjerava u ring protiv najbolje boksačice u povijesti

Cris Cyborg
 screenshot/Youtube
Cris Cyborg u trenutnoj karanteni nije stala s treninzima te je otkrila kako se najviše posvetila boksu. Nada se kako će već njen idući nastup biti u velikim rukavicama te da će se suprotstaviti velikoj Ceciliji Braekhus.

Cris Cyborg dio je malog broja sretnika koji imaju svoju vlastitu vrhunski opremljenu dvoranu i trenutna kriza joj ne predstavlja problem po pitanju treninga kao mnogim drugim borcima i borkinjama. Nedostaju tek trening partneri da bi sve bilo kao inače, a Cris o svojim navikama u karanteni redovno obavještava svoje fanove putem društvenih mreža i drugih kanala.

Kako se trenutno osjeća i na čemu najviše radi u dvorani, otkrila je TMZ-u, dodavši kako su je trenutni uvjeti naveli na jedan malo drugačiji trening koji bi trebao rezultirati malo drugačijim idućim korakom u karijeri.

"Trenutno treniram jako puno boksa. Mislim da će moja iduća borba biti u boksu. Cecilia Braekhus i ja već neko vrijeme govorimo o tome. No, glavno je da treniram. Mislim da mi je svaka opcija iduće borbe dobra. Želim se testirati i nikad nisam gledala prema nekom lakšem putu. Uvijek ću naporno trenirati da bi mogla pružiti najbolje borbe za svoje fanove", rekla je popularna Brazilka, odnedavno Bellatorova prvakinja perolake kategorije.

O njenom potencijalnom meču protiv Cecelie Braekhus već se neko vrijeme govori. Cecilia je inače po mnogima najbolja boksačica svih vremena, a njeni rezultati itekako govore tome u prilog. 38-godišnja Norvežanka rodom iz Kolumbija slavila je u svih 36 profesionalnih boksačkih nastupa te ima 25 uspješnih obrana svjetske titule u nizu. Time ipak nije ugrozila jednu jedinu Reginu Halmich koja je to napravila čak 42 puta u nizu, a male su šanse da će s obzirom na godine u tome uspjeti. No, za razliku od Regine, Cecilia nije nikad poražena. Za 17. travnja imala je ugovoren meč protiv Jessice McCaskill, na priredbi gdje je trebao nastupiti i Filip Hrgović, no ista je odgođena za neko prigodnije vrijeme. Mali problem ipak ima u maloj zainteresiranosti za njene nastupa, što bi se borbom protiv Cyborg sigurno promijenilo.

"Oduvijek sam se natjecala u svemu, jiu-jitsu, hrvanje, MMA, grappling, a nikad nisam imala priliku boksati. Meni bi bila čast boksati protiv Cecilije. I dalje svakim danom napredujem. Nikad neću smatrati kako sam naučila sve što sam trebala, uvijek sam otvorena za nova iskustva. Boks je jedna potpuno druga stvar i prilika za novo učenje", objasnila je svoju namjeru.

Dok se nalazi u karanteni, Cyborg će nastaviti trenirati, ali isto tako i na trening motivirati svoje pratitelje. Tako je prije nekoliko dana objavila sjajan primjer kućnog treninga koji može u svoju svakodnevicu ubaciti gotovo svatko od nas, a u kojem joj je pomogla njena kći.

Linker
26. travanj 2024 12:37