K1 i Boks

‘Donijet ću mu mnogo boli. Treniram jako, spreman sam i ako ne bude bježao - očekujte nokaut u prvoj rundi‘

Mike Tyson

 Abc/Backgrid/Backgrid UK/Profimedia
Mike Tyson podijelio je s javnošću svoja razmišljanja o potencijalnom ishodu njegove borbe s Jakeom Paulom

Vjerojatno najkontroverzniji boksački meč današnjice, onaj između Mikea Tysona i Jakea Paula, trebao bi biti za mjesec dana. Nakon što je prvi termin otkazan zbog Tysonovih zdravstvenih problema, drugi je postavljen za 15 studenog(Arlington, Texas, Sjedinjene Američke Države), uz prijenos na Netflixu. Unatoč kritikama velikog dijela borilačke zajednice, dakle, meč između 58-godišnje boksačke ikone i 31 godinu mlađeg YouTubera ipak će se održati, a "Iron Mike" uvjeren je kako će iz istog izaći s podignutom rukom.

"Donijet ću mu mnogo boli. Jako treniram i spreman sam", istaknuo je Tyson na medijskoj konferenciji održanoj povodom predstavljanja energetskih vrećica LF* Go, pa iznio svoja razmišljanja o tome kako bi točno njegov meč protiv Paula mogao izgledati:

"Ako ga ne budem morao hvatati, možete očekivati nokat u prvoj rundi, ali predviđan da ću trčati za ovim tipom rundu ili dvije. Mislim da on ovo shvaća vrlo ozbiljno jer je u pitanju njegovo zdravlje. Ne gledam preko njega i ne shvaćam ga olako".

O tome što ga motivira da se, unatoč sjajnoj karijeri i velikoj ostavštini, motivira da ulazi u ring s Jakeom Paulom, legendarni apsolutni prvak teške kategorije ustvrdio je: "Drago mi je što će me gledati 80.000 ljudi".

Linker
14. listopad 2024 17:58