K1 i Boks

Eddie Hearn smatra da će Jake Paul pobijediti BKFC zvijezdu: ‘Perryjeva jedina šansa je da mu polomi noge‘

Mike Perry

 MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Jedan od najutjecajnijih ljudi u svjetskom boksu smatra da će influencer Paul pobijediti UFC-ovog veterana u njihovom boksačkom meču ovog vikenda

Eddie Hearn, iskusni boksački promotor, ima jasnu viziju o ishodu subotnje borbe između Mikea Perryja i Jakea Paula. Predsjednik Matchroom Boxinga vjeruje da Perry ima samo jednu šansu za pobjedu protiv Paula - izvan uobičajenih pravila boksa.

"Jedina šansa koju Perry ima je da mu slomi noge" rekao je Hearn za DAZN, koji prenosi borbu putem pay-per-viewa iz Tampe na Floridi. "Mike Perry je velteraš koji je bio u UFC-u kao srednja kategorija, a borba je u kruzer kategoriji. Nema apsolutno nikakve šanse. Usput, siguran sam da je Mike Perry stvarno čvrst momak, i do 75 kilograma vjerojatno je prava prijetnja. Ali ne mogu dati prednost njemu zbog razlike u težini."

"Jake nije sjajan, ali je veliki momak, jak je i može udariti. Mislim da će zaustaviti Mikea Perryja."

Jake Paul je trebao sljedeću borbu imati protiv jednog od najopasnijih boksača ikada i živućeg kulta Mikea Tysona, no Tyson je morao odgoditi borbu zbog problema s čirom. Umjesto toga, Paul je dogovorio borbu s Perryjem kako bi ostao aktivan dok Tyson ne bude spreman.

Borba s Tysonom je ponovno zakazana za 15. studenog, uživo na Netflixu iz AT&T Stadiona u Arlingtonu. Međutim, Hearn već predviđa da će ta borba propasti.

"Jake Paulov stroj funkcionira kada je u velikoj borbi" rekao je Hearn. "Postoji neki interes za Mikea Perryja, i ako se borba s Mikeom Tysonom dogodi, u što sumnjam, siguran sam da će privući veliku publiku."

"Ali treba mu partner za ples. On je zaglavljen između boksača i influencera. Borbe s influencerima donijet će mu više novca. Želi kredibilitet u boksu, ali zapravo nije spreman za pravu boksačku borbu. Dio njega želi se etablirati i dobiti priznanje kao boksač, ali ne može se boriti protiv nekoga previše dobrog jer će izgubiti."

Linker
04. rujan 2024 10:06