K1 i Boks

Fanovi se ne mogu načuditi izgledu Tysona Furyja: ‘On ima gotovo 150 kilograma, čini se da je totalno van forme!‘

Tyson Fury

 DEAN FARDELL/AVALON/PROFIMEDIA Dean Fardell/avalon/profimedia
Za razliku od Ngannoua, on se skinuo na press konferenciji

Tyson Fury suočio se s Francisom Ngannouom po prvi put otkako je najavljena njihova profesionalna borba od deset rundi, a prema nekim fanovima, on ima podosta mase za skinuti uoči 28. listopada. "The Gypsy King" veliki je favorit u ovoj borbi. Zapravo, bilo bi teško naći borca ​​ili stručnjaka koji bi stavio novac na Ngannoua kada prvi put uđe u ring nakon što je abdicirao pojas UFC-ove teške kategorije.

London je bio domaćin uvodne konferencije za novinare na crvenom tepihu, na kojoj su dva velika čovjeka razmijenila riječi, a zatim se sukobila. Fury je odlučio biti bez majice za fotografiranje.

Fury je div koji je sam sebe opisao i težak je oko 120-ak kilograma za svoje borbe. Njegovo najteže izdanje u karijeri bilo je kada se po treći put borio s Deontayem Wilderom - imao je 126 kilograma.

Poznato je da je dobio na masi tijekom stanke u sportu 2016. i 2017. prije nego što se senzacionalno vratio i postao dvostruki prvak u teškoj kategoriji.

Obožavatelji koji su gledali prvi dio spektakla komentirali su njegovu tjelesnu građu na društvenim mrežama, a komentari su sljedeći:

"On ima gotovo 150 kilograma!"

"Izgleda totalno van forme!"

"Ubit će Ngannoua!"

Što se tiče Kamerunca, on je ostao dotjeran, ali rijetko izgleda drugačije nego moćno i u formi. Za svoju posljednju borbu u MMA-u – jednoglasnom odlukom sudaca nad Cyrilom Ganeom – na vagu je došao s 116 kilograma.

Dvojica teškaša sastat će se 28. listopada u Rijadu, a više detalja o događaju i undercardu bit će objavljeno uskoro.

Linker
15. svibanj 2024 09:34