K1 i Boks

Floyd Mayweather najavio put u Japan i sastanak s Rizinom!

Floyd Mayweather Jr
 Andrej ISAKOVIC / AFP
Slavni američki boksač ponovno je privukao pozornost medija i fanova...

Bivši svjetski prvak i jedan od najboljih boksača u povijesti, Floyd Mayweather Jr., ponovno je zagolicao maštu fanova.

"Uskoro putujem u Tokio na sastanak sa svojim partnerima i Rizinom zbog nečega u 2020. godini", poručio je neporaženi boksač preko društvenih mreža.

Što se točno skriva iza ove najave, u ovim trenucima nije poznato, ali spomenimo da je ona stigla praktički pa u isto vrijeme kad i Rizinova press konferencija na kojoj su iz japanske borilačke promocije najavili svoj povratak na scenu.

Rizin je najavio dva eventa u Pia Areni (Yokohama), a kao datumi su određeni 9. i 10. kolovoza. Prema trenutno dostupnim podacima, iz slavne promocije dopustit će dolazak fanova, ali će kapacitet Arene biti smanjen s 10.000 na 5.000 mjesta.

Hoće li Mayweather odigrati nekakvu ulogu već na tim eventima ili možda dogovara poslovnu suradnju za onaj kasniji dio godine, informacije su koje su trenutno skrivene od javnosti.

No, spomenimo da je Floyd već surađivao s Japancima krajem 2018. godine kada je u glavnoj borbi Rizin 14 priredbe u ekshibicijskom meču već u prvoj rundi zaustavio tamošnju kickboxing senzaciju Tenshina Nasukawu.

Linker
26. travanj 2024 18:36