K1 i Boks

(FOTO) Boksačka legenda greškom naručila odrezak od 7000 kuna na Mykonosu

Ricky Hatton i Tyson Fury
 Instagram
Vjerojatno ste u prošlosti i sami barem jednom nabasali na članak u kojem se netko javno žali nad ekstremno skupim računom u nekom restoranu na hrvatskoj obali jer smatra da su ga "oderali" i da je previše platio. Ovaj put je "žrtva" bivši svjetski boksački prvak i šakačka legenda Ricky Hatton, koji se opekao na grčkom "Mykonosu".

Hatton, koji tamo provodi odmor sa svojom djevojkom, se javno "pohvalio" računom od 1927 eura što ispada oko 14 200 kuna, koliko je platio za samo jednu večeru. Zvijezda računa je odrezak "Kobe Ribeye" koji je platio oko 920 eura, a u oči upada i boca Dom Perignon Bruta od 490 eura.

40-godišnji bivši boksač se požalio na svom Instagramu te je napisao:

"Probudio sam se jutros u lokvi suza. To dobiješ kada si debeli, pohlepni se***. Jednostavno sam naručio, nisam gledao...ha ha! Račun je došao, a policija (tako je nazvao svoju djevojku) se samo počela smijati."

Hatton je posljednjih godina postao svojevrsna maskota u otočkom tisku te je gotovo redovito zvijezda bizarnih članaka sličnih ovome. Profesionalnu karijeru ovaj je sjajni bivši boksač završio još 2012. godine poražom od Senchenka. Uz taj izgubljeni meč, jedini ljudi koji su ga uspjeli pobijediti u vrlo dugoj i uspješnoj karijeri su bili velikani Manny Pacquiao i Floyd Mayweather Jr. Hatton je tijekom karijere radi svog stila stekao kultni status među britanskim ljubiteljima boksa.


Linker
26. travanj 2024 19:44