K1 i Boks

Frank Mir novo je pojačanje Bare Knuckle Fighting Championshipa

Frank Mir
U borilačkim medijima pojavila se informacija prema kojoj je Frank Mir novi član BKFC promocije

Gore spomenutu informacijiu prvo je prenio portal Fight Bananas, uz dodatak kako imaju pouzdane izvore prema kojima će se bivši UFC-ov prvak teške kategorije od sada boriti u najpoznatijij promociji boksa bez rukavica. Za 41-godišnjeg borilačkog velikana se vjerovalo da je umirovljen te je u posljednje vrijeme imao veliki broj angažmana kao komentator.

On je svoju posljednju borbu odradio u listopadu 2019. godine, kad je u Bellatorovom borilištu savladao Roya Nelsona, prekinuvši niz od četira uzastopna poraza. Ugovor s Bellatorom istekao mu je u travnju ove godine te ga nije produžio, nakon čega se počelo vjerovati da se odlučio posvetiti drugim stvarima.

BKFC-ova teška kategorije na svom rosteru ima zanimljiva imena poput američke legende Bobbyja Gunna te bivših UFC boraca Joeya Beltrana i Gabriela Gonzage.

Ovo nije prvi angažman neke velike UFC zvijezde u BKFC-u, budući da smo ih mogli pratiti već nekoliko, uključujući neke bivše izazivače, no Mir je prvi bivši UFC prvak koji se odlučio na ovaj potez.

Točnije detalje o tome što je Mir potpisao te kakve promocija s njim ima planove, trebali bismo saznati kad se javnosti obrati predsjednik BKFC-a, David Feldman.

Linker
25. travanj 2024 11:33