K1 i Boks

‘Fury ima šanse protiv Usyka samo ako pogodi najjači udarac. Ipak, mislim da se to neće dogoditi‘

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Fury ga je prije napadao da je ‘fanboy‘ Anthonyja Joshue

Bivši svjetski prvak Tony Bellew kazao je da Tyson Fury ima šanse protiv Oleksandra Usyka samo ako ga pogodi najjačim udarcem.

Šampion u teškoj kategoriji Fury trebao se boriti protiv Usyka prošlog vikenda u Saudijskoj Arabiji, ali je bio prisiljen povući se iz borbe nakon što je zadobio posjekotinu na sparingu. Njihova je borba sada odgođena za 18. svibnja, ali postoji zabrinutost da će Furyju trebati dulje da se oporavi od ozljede.

Bellew, kojeg je Usyk nokautirao u finalnoj borbi, objasnio je zašto misli da Fury ima male šanse pobijediti Ukrajinca.

"Mislim da nitko ne može pobijediti Oleksandra Usyka. Fury ima šanse protiv Usyka samo ako pogodi najjači udarac. Ipak, mislim da se to neće dogoditi", rekao je Bellew za Matchroom Boxing.

"Najluđi dio toga je što mislim da bi ga Fury ranije pobijedio, ali njegov stil se promijenio i sada je agresivan udarač, a to neće uspjeti protiv Usyka. Mislim da je on briljantan borac, ništa mu se ne smije oduzeti, ono što je napravio za tešku kategoriju je nevjerojatno, ali mislim da je Oleksandr Usyk najbolji teškaš na svijetu".

Fury je prije napadao Bellewa da je "fanboy Anthonyja Joshue" nakon što je rekao da bi ‘AJ‘ zaslužio podjelu 50/50 za potencijalni okršaj protiv "Kralja Cigana". Jasno je da nisu u najboljim odnosima, što vrlo moguće utječe i na razmišljanja bivšeg prvaka.

Linker
02. svibanj 2024 20:02