K1 i Boks

Fury najavio povratak Wildera: ‘Mislim da će se opet boriti. Doduše, znam da hoće, ali ne smijem reći kad‘

Deontay Wilder i Tyson Fury

 DAILY MAIL/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Daily Mail/dmg Media/profimedia
Wilder se trebao boriti s Joshuom, ali sve je prosuo porazom od Parkera

Tyson Fury očekuje da će se bivši WBC svjetski prvak u teškoj kategoriji Deontay Wilder vratiti u ring nakon neugodnog poraza od Josepha Parkera u prosincu na "Danu obračuna".

Anthony Joshua (27-3, 24 KO) sučeljava se s Francisom Ngannouom (0-1) ovog petka (8. ožujka) u glavnom gradu Saudijske Arabije. Međutim, u originalnom scenariju Wilder je bio taj koji se konačno trebao suočiti s Joshuom, ali sve je prosuo porazom od Parkera.

Fury (34-0-1, 24 KO), koji je prisustvovao posljednjoj press konferenciji uoči Joshuinog susreta s Ngannouom, vjeruje da će se "Bronze Bomber" vratiti unatoč njegovim komentarima nakon borbe da treba razmisliti o svojoj budućnosti. Wilderov trener, Malik Scott, objavio je na svojim platformama društvenih medija da je radio u dvorani s Wilderom, što je nagovijestilo da će ipak nastaviti karijeru umjesto da se povuče.

U razgovoru za FightHub TV, Fury je rekao da će se 38-godišnji Wilder (43-3-1, 42 KO) nastaviti boriti:

“Mislim da se može vratiti, naravno. Mislim da se opet boriti. Doduše, znam da hoće, ali ne smijem reći kad i s kim. Ono što mogu kazati, velika borba je u pitanju", kazao je "Kralj Cigana".

Kad, s kim, gdje, kako, što, zašto... Saznat ćemo u bliskoj budućnosti.

Linker
27. travanj 2024 18:48