K1 i Boks

Fury nije impresioniran Usykom, narugao mu se: ‘Izgleda kao debeli patuljak, strgat ću mu kosti‘

Tyson Fury i Oleksandr Usyk 

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Dva mjeseca uoči povijesne borbe počelo je (opet) psihičko sučeljavanje

Jučer smo tijekom dana imali priliku pratili početak prepucavanja Tysona Furyja (34-0-1, 24 KO) i Oleksandra Usyka (21-0, 14 KO) putem Instagrama. Meč će biti prava boksačka poslastica koja će odlučiti tko će biti novi apsolutni prvak teške kategorije.

Na priredbi Ring of the Fire u Rijadu, 18. svibnja sukobit će se i odmjeriti fizičku snagu, psihičko sučeljavanje boraca krenulo je već dva mjeseca prije početka prve runde. Jedan na drugog krenuli su drvljem i kamenjem, a čini nam se da je svima dobro poznati, stari „trash talk“ tek počeo.

Kao što nam se čini, Britancu novi dan nije bio novi početak pa je odlučio uputiti novi odgovor Usyku koji mu je videom poručio da za razliku od njega on nikada nije ni stao s treniranjem i pripremom.

Na videu Usyk i njegov suborac preskaču vijaču, "Kralju Cigana" je nešto na tom videu zapelo za oko te nije poštedio Ukrajinca svog mišljenja.

"Usyk i njegov prijatelj izgledaju kao dva debela patuljka. Trebaju mu čvrste pločice jer ću mu strgati kosti“, poručio je Fury putem Instagrama.

image

Instagram story Tysona Furyja

SCREENSHOT/INSTAGRAM (TYSON FURY)

Tko će koga spustiti i na koji način još ne znamo, no jedno je sigurno očekuju nas dva vrlo uzbudljiva mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 19:25