K1 i Boks

Fury se oglasio na Instagramu, Usykov promotor mu poručio: ‘Bog ti je poslao znak, razmisli o umirovljenju‘

Tyson Fury

 Screenshot/Instagram (Tyson Fury)
Nakon službenog priopćenja, uslijedila je i Furyjeva objava na instagramu koja nije najbolje sjela fanovima

Povodom otkazivanja povijesne borbe za ujedinjenje svih teškaških titula, Tyson Fury najprije se oglasio putem službenog priopćenja, a nedugo potom uslijedila je i druga objava na Instagramu. Dok se za spomenuto priopćenje može zaključiti kako ga je napisao Furyjev, odnosno Queensberryjev, tim za komuniciranje s javnošću, objava na Instagramu, s obzirom na narativ koji u njoj dominira, vrlo je vjerojatno djelo samog "Gypsy Kinga".

"Ne mogu pomoći oko toga da budem ozlijeđen u sparingu, ali ono što mogu reći je da je Usyk bio u nevolji i da sam ja u fantastičnoj formi. Postaviti ću nov termin čim budem mogao, 2024. će biti masivna godina za GK tim", napisao je Fury u objavi uz koju je priložio svoju fotografiju u boksericama, kojom je očito htio dokazati dobru fizičku pripremljenost.

Furyjeva objava nije najbolje sjela boksačkim fanovima, osobito u svjetlu činjenice da je prethodno otkazao najiščekivaniju borbu današnjice, pa su se ispod nje instantno krenuli množiti negativni komentari i kritike.

"Nitko ti više ne vjeruje ni riječ", "Ti si smiješan tip, klaun", "Znao sam da ćeš pronaći razlog da se izvučeš", "Svi su znali da će se ovo dogoditi", "Dosta nam je tebe i tvojih izgovora", "Ti si sramota za boks", samo su neki od komentara, a svakako treba istaknuti da se javio i Usykov promotor Alexander Krassyuk, koji je napisao: "Želim ti što brži oporavak. Bog ti je poslao znak. Razmisli o umirovljenju, brate".

Linker
04. svibanj 2024 15:43