K1 i Boks

Fury uputio upozorenje svom bratu: ‘Ako ne uspiješ nokautirati Jakea Paula, ostani u Saudijskoj Arabiji‘

Tyson Fury (lijevo) i Tommy Fury

 Instagram (tommy Fury)
Tyson Fury ima velika očekivanja od mladog Tommyja

Tommy Fury protiv Jakea Paula, pokušaj treći. Ariel Helwani prije nekoliko dana otkrio je da bi Paul i Fury trebali odraditi meč 25. veljače (2. mjesec), a ovo je treći put da ugovaraju međusobni obračun. Prva dva puta borba se nije uspjela održati, jednom zbog ozljede Furyja, a drugi put zbog zabrane ulaska na teritorij SAD-a koja je izrečena Tommyju Furyju.

Polubrat Tysona Furyja bio je optužen za povezanost s kriminalcem Danielom Kinahanom za kojim je izdana međunarodna tjeralica i zbog toga je imao problema s ishođenjem vize za dolazak u SAD. Trenutno nije poznato može li Fury sada kročiti na teritorij SAD-a ili će Jake Paul otputovati izvan svoje države, jer još uvijek čekamo na službenu potvrdu te borbe.

Naznaka da će meč uskoro biti i službeno potvrđen jest izjava Tysona Furyja za Talk Sport. ‘‘Gypsy King‘‘ zapravo je uputio i određeno upozorenje svom polubratu (imaju istog oca).

‘‘Mislim da borba još nije službeno potvrđena, ali čuo sam da će potvrda jako brzo doći. Napokon su to ugovorili i odradit će borbu. Dvojica YouTubera imat će priliku boriti se za kralja YouTubera. Bit će to zabavno, a očekujem da ga Tommy nokautira. Ako ne uspije, neka ostane u Saudijskoj Arabiji.‘‘, rekao je Tyson Fury koji je na taj način zapravo otkrio i gdje bi se meč mogao održati.

Saudijci sve češće bivaju domaćini velikim boksačkim mečevima. Jake Paul i Tommy Fury daleko su od velikih boksača, ali radi se o borbi koja će privući jako velik interes. John Fury, otac Tysona i Tommyja Furyja također će sa zanimanjem popratiti borbu svog sina, a John Fury također je izdao upozorenje Tommyju.

‘‘Neće više biti boksa za njega ako izgubi, ali sto posto sam siguran da će ga nokautirati. Tommy je puno bolji od boraca s kojima se Jake dosad borio i stoga poštovanje i za Jakea. Mi ništa ne prepuštamo slučaju i treniramo kao da nas čeka borac svjetske klase. Tommy radi jako lijepo i postat će vrlo popularan 26. veljače (2. mjesec).‘‘, rekao je John Fury, koji je promašio datum održavanja za jedan dan (25. veljače bi trebali gledati taj meč).

Tommy Fury iza sebe ima osam pobjeda u jednako toliko profesionalnih nastupa i bit će prvi profesionalni boksač s kojim će Jake Paul ući u ring. Jake se dosad uglavnom borio protiv MMA boraca, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se nositi s profesionalnim boksačem. Bitno je naglasiti da Tommy Fury ipak nije niti sjena svog brata Tysona i bit će to vrlo kompetitivan meč u kojem bi Jake Paul mogao zapravo biti i favorit.

Linker
19. travanj 2024 01:01