K1 i Boks

Fury uživa podršku sportskih velikana: Pogledajte što su mu poručili Ibrahimović, Adesanya i ostali

Tyson Fury
 +AL BELLO/Getty images/Profimedia
‘‘Gypsy King‘‘ dobio je poruke podrške od niza poznatih osoba

Nekoliko sati dijeli nas od spektakularnog meča između Deontayja Wildera i Tysona Furyja. Sve su tehnikalije odrađene, borci su izvagani, a preostalo je samo čekati. Ususret meču, BT Sport putem svog Youtube kanala podijelio je video unutar kojeg razni sportaši i poznate osobe upućuju riječi podrške Tysonu Furyju.

Tako na početku videa imamo priliku vidjeti i poslušati nogometnu zvijezdu Zlatana Ibrahimovića. Legendarni švedski nogometaš uputio je nešto dužu poruku, a između ostalog rekao je:

''Tyson Fury, moj prijatelju. Nadam se da si dobro i da je tvoja obitelj dobro. Želim ti sreću, iako ju ne trebaš. Nastavi stvarati povijest, inspiracija si svima. Želim ti sve najbolje, gledat ću borbu i nadam se da ću uživati.''

UFC-ov prvak srednje kategorije Israel Adesanya također je dobio priliku poslati podršku ''Gypsy Kingu''.

''Radio si ovo nebrojeno puta, znaš što trebaš učiniti. Ovo će biti jedna od najboljih trilogija u povijesti boksa. Slušao sam tvoj intervju kod Ariela i to je bila jedna od najiskrenijih i najizravnijih stvari koje sam slušao kada su borci u pitanju. Nastavi se boriti za one koji nemaju platformu da progovore o svojim problemima. Mi ćemo pričati za njih.''

Jedna od najvećih WWE zvijezda The Undertaker izrazio je zanimljivu želju.

''Uništi ovog tipa. I kada budeš stao iznad njega i gledao ga na podu, reci mu, samo za mene: 'Počivaj u miru.''

Očito je kako karizmatični Tyson Fury uživa veliku podršku među svjetski poznatim osobama. Izuzev gore navedenih, riječi podrške uputili su i Jorge Masvidal, Rio Ferdinand, Gary Lineker i brojni drugi. Video koji je podijeljen na YouTube kanalu BT Sportsa možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 03:03