K1 i Boks

Garcia se zahvalio DAZN-u što su odbili Haneyjev zahtjev da uklone snimku njihove borbe

Ryan Garcia v Devin Haney

 Adam DelGiudice/Zuma Press/Profimedia
Drama na relaciji Ryan Garcia i Devin Haney se nastavlja, upravo je dobila novu dimenziju

Nema mira između Devina Haneyja i Ryana Garcije. Nakon što je Garcia dominantno svladao Haneyja koji je bio značajan favorit, njihov meč je završio kontroverzno pošto je Garcia bio pozitivan na zabranjenu supstancu, ostarin.

Borba je poništena i proglašena ‘no contest‘ (bez pobjednika), a Garcia je novčano kažnjen za svoj prijestup. Međutim, ‘‘King Ryan‘‘ sada tvrdi kako je Haney zatražio od DAZN-a (pružatelja usluga TV prijenosa boksačih borbi) da ukloni snimku njihovog meča.

Ova tvrdnja, koju je Garcia iznio na Instagramu, privukla je puno pažnje. Garcia se u objavi zahvalio DAZN-u što je odbio Haneyjev navodni zahtjev.

Garcia je u objavi napisao sljedeće:

"Wow, hvala DAZN-u što to nije dopustio"

"Lik je pokušao izbrisati to s interneta‘‘

‘‘To je ludo"

Haney nije ostao tih. Brzo je komentirao Garcijinu objavu izjavivši:

"Ovo je ‘cap‘ (lažna tvrdnja)."

Fanovi su sada u nedoumici. Je li ova tvrdnja istinita ili je to samo još jedan Garcijin ispad?

Jučer je obožavatelj na X-u (bivšem Twitteru) suočio Haneyja s optužbama o pokušaju uklanjanja snimki borbe. Obožavatelj je napisao:

"Devin Haney, podržat ću te u svemu što se tiče rješavanja varalice, ali ovo sada (palac dolje)‘‘

‘‘I tužiš ga jer ti je poremetio zaradu? Kužim to, radi što hoćeš. Ali sad želiš izbrisati povijest, opet? Okrenuli smo glavu u drugom smjeru kad si to učinio s TJ borcem. Ne zaboravljamo."

Ova objava sugerira da Haney ima povijest takvih postupaka. Haney, očito frustriran, brzo je odgovorio: "Ne vjeruješ stvarno u ovakva sr*nja, zar ne?"

Njegovo poricanje bilo je brzo i čvrsto, s ciljem da uguši glasine. Ova interakcija dodala je još goriva već razbuktanoj kontroverzi.

Linker
27. lipanj 2024 12:34