K1 i Boks

Gervonta Davis iznio tri velika imena kao sljedeće potencijalne protivnike: ‘Lud je. Ako želi, prebit ću ga još jednom!‘

Gervonta Davis

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Sve tri navedene opcije definitivno bi bile zanimljive za gledatelje i fanove boksa, a nama ostaje za vidjeti hoće li se jedna od njih i obistiniti

Još jedan nokaut u nizu upisao je Gervonta Davis protekloga vikenda u Las Vegasu. Iako je Frank Martin najavljivao da će šokirati svijet, da će napraviti nešto veliko – ipak se od toga ništa nije ostvarilo. Gervonta ga je nokautirao u osmoj rundi nakon što je njegova ljevica ‘‘sjela‘‘ na pravo mjesto, tako da nikakvo iznenađenje nismo vidjeli.

Bio je ovo prvi nastup ‘‘Tenka‘‘ ove kalendarske godine, a ujedno i prvi nakon fenomenalne pobjede nokautom nad Ryanom Garciom. Nakon pobjede, Davis je već na umu imao neka imena, ali vidjet ćemo hoće li uspjeti doći do neke od navedenih borbi.

‘‘Sigurno, da, sigurno. Volio bih se boriti protiv svakoga od njih. Moje predviđanje mog meča protiv Lomachenka? Vrijeme za prebijanje‘‘, dotaknuo se prvo ukrajinskog velemajstora.

‘‘Ryan Garcia? On je lud, konstanto govori o revanšu. Govori da sam ja najbolji u lakoj i super lakoj kategoriji. Rekao je da se želi ponovno boriti protiv mene? Prebit ću i njega još jednom‘‘, rekao je o meču protiv Ryana Garcije.

Dotaknuo se i Shakura Stevensona: ‘‘Svi znate kako bi to prošlo. Svi u ovoj prostoriji znaju kako bi to prošlo. Vjerujem da bi bilo dobro za sport da se mi borimo. Sada ili nekada kasnije.‘‘

Sve tri navedene opcije definitivno bi bile zanimljive za gledatelje i fanove boksa, a nama ostaje za vidjeti hoće li se jedna od njih i obistiniti. Gervonta je ‘‘vruća roba‘‘ u svijetu boksa i protivnika za njega sigurno ne nedostaje, no, još niti jedan od njih mu nije uspio oduzeti ‘‘nulu‘‘.

Linker
30. lipanj 2024 14:44