K1 i Boks

Glory neće čekati Badra Harija, Verhoeven će braniti pojas protiv borca od kojeg je već jednom izgubio

Plakat za prvi meč Verhoevena i Jamala u Gloryju
 Glory
Čini se da Gloryjev teškaški prvak Rico Verhoeven neće čekati oporavak Badra Harija s kojim želi odraditi treću borbu nakon dvije pobjede do kojih je stigao zbog ozljede velikog rivala.

Iz Gloryja stižu informacije kako se radi na dogovoru novog meča za titulu između Verhoevena i Jamala Ben Saddika, marokansko-belgijskog teškaša koji je prije dvije godine izgubio od još uvijek aktualnog prvaka. No, Saddik se može pohvaliti pobjedom protiv Verhoevena iz 2011. godine s početka svoje profesionalne karijere, a trenutno je u nizu od četiri pobjede.

U Gloryju ne žele čekati Harijev povratak nakon što je prošlog tjedna ozlijedio nogu u velikom meču s Verhoevenom, u kojem je dvaput rušio prvaka prije nego što je bio prisiljen potpisati novi poraz.

Gloryjev direktor Marshall Zelaznik otkrio je da prije revanša s Harijem žele meč Verhoevena i Saddika: "Velike su šanse da Jamal sada dobije priliku. Potrudit ćemo se da dogovorimo i organiziramo taj meč, Saddik je zaslužio tu priliku. To je meč za veliku priredbu, želimo da se održi na velikom stadionu".

Linker
25. travanj 2024 16:12