K1 i Boks

Gorostasi u 'šori' bez rukavica: BKFC počastio snimkom meča Gonzage i Bigfoota

Gonzaga vs. Bigfoot
 screenshot/Youtube (BKFC)
Bare Knuckle Fighting Championship počastio je fanove snimkom cijele borbe Gabriela Gonzage i Antonija 'Bigfoota' Silve, održanom u lipnju prošle godine. Bila je to glavna borba osme priredbe trenutno najveće svjetske 'bare knuckle boks' organizacije.

Dva 40-godišnja Brazilca bili su vrlo bitne i velike akvizicije ove promocije, a njihova međusobna borba izazvala je veliki interes fanova. Uostalom, radi se o dva bivša izazivača za UFC-ovu titulu teške kategorije i već samo po tome trebala je to biti borba s najvećim referencama u dosadašnjoj povijesti BKFC-a. Fanovi na kraju nisu ostali razočarani onim što je dvojac pokazao u svojim zapravo prvim iskustvima borbe bez rukavica.

Gonzaga i Silva odradili su vrlo dinamičnu borba koja je završila onako kako fanovi najviše vole, prekidom. Cijelu akciju možete vidjeti u videu ispod teksta.

BKFC promocija do sada je odžala deset priredbi na kojima su fanovi mogli uživati u nekim nezaboravnim okršajima, a pod trenutnom pandemijom su i oni svoje djelovanje stavili pod mirovanje.

Linker
09. travanj 2024 07:00