K1 i Boks

Hearn otkrio postoji li revanš klauzula za meč Joshua-Ngannou: ‘Ima dobrih, a i loših vijesti‘

 DANIEL LEAL Afp
To je palo u drugi plan nakon ideje da se pobjednik borbe suoči s boljim iz sraza Fury-Usyk

Klauzule o revanšu često mogu dobiti lošu reputaciju u boksu, ali one su u velikoj mjeri dio pregovora o ugovoru za mnoge velike borbe.

To je jedno od pitanja koje se spomenulo kad se pričalo o borbi Joshua-Ngannou. U intervjuu za Seconds Out, Joshuin promotor Eddie Hearn bio je izravno upitan o tome, a odgovor je:

"Ne".

Pričao je o samoj borbi i izazovu koji ona predstavlja za Joshuu, dok je Ngannou ponovno govorio o testiranju Joshuine brade.

"Pa, dobra vijest je da sada imamo neku šprancu po kojoj trebamo raditi, ali loša vijest je da ‘Predatorovo‘ samopouzdanje mora biti veće od planine nakon borbe s Furyjem. Ovo je tip koji je vrlo jak".

Zatim su ga pitali o Joshuinom odnosu s Benom Davisonom, koji je prvi put bio u njegovom kutu u prosincu protiv Wallina.

"Fantastično su radili za borbu protiv Otta Wallina. Ben je jako, jako dobar u razbijanju borbi i ‘AJ-u‘ je potrebna ta taktika na pravi način da bi imao vjere u sebe. Prije su radili sjajan posao i očekujem da će i ovaj put napraviti isto".

Bez klauzule o revanšu, pobjednik ove borbe imat će slobodu da se bori protiv pobjednika okršaja između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Linker
13. svibanj 2024 20:20