K1 i Boks

Hrgović i Molina odradili konferenciju za medije: 'Pripremao si se osam tjedana? Ja sam se pripremao 12!'

Filip Hrgović
 screenshot/Youtube
Filip Hrgović i Eric Molina bili su dio konferencije za medije na kojoj je predstavljen uvodni program Clash on the Dunes subotnje boksačke priredbe. U jako dobrom raspoloženju, oni su kratko najavili meč koji je pun uzbuđenja najavio i promotor Eddie Hearn.

Hrgović i Molina dobili su priliku kratko se predstaviti na konferenciji za medije gdje zapravo pitanja medija borcima nije niti bilo. Eddie Hearn predstavio je svaki meč, nakon čega su riječ dobili boksači, a zanimljivo je s koliko je uzbuđenja u glasu opisao ono što mogu ponuditi ova dva boksača.

"Filip Hrgović jedan je od najvećih mladih potencijala koji dolazi prema vrhu. Imao je sjajnu amatersku karijeru, posjeduje sjajne vještine i iza sebe ima sjajan tim. Sjajan je udarač, ali protiv sebe ima boksača koji je također imao sjajan kamp i čiji tim vjeruje kako je ovo njegova prilika za vratiti se u svjetski vrh", rekao je glavni čovjek Matchroom Boxinga.

Nakon Hearna, riječ je dobio Molina.

"Eddie, hvala ti što sam dobio ovu priliku, tebi i svima vezanim uz organizaciju ovog meča. Svaki put kad se čujemo nudiš mi nekoga od svojih teškaša. Veselim se tvojim porukama na Instagramu i znam kako je do ovog meča došlo. Kao do meča protiv Joshue i svih preostalih teškaša. Moj je odgovor uvijek da, znaš to. Dobio sam osam tjedana za pripremiti se. Nisam očekivao da ćeš mi ikad dati osam tjedana da se pripremim za meč. Izuzetno sam zahvalan što sam dio ove priredbe, ovo je povijesna priredba i povijesni revanš. Sjajno je vidjeti kako se više svjetskih kultura susreće ovdje. Kad startaš profesionalnu karijeru s 0-1, ovo je sve bonus. Ovo je nevjerojatno iskustvo i zahvalio bih svima koji se brinu za mene. Mnogi su mislili kako neću opstati u vrhu, ali uvijek sam pronašao način za vratiti se i zadržati se, ja sam takav tip. U subotu navečer također ću pronaći način kako opstati", opisao je vrlo uzbuđeni bivši dvostruki svjetski izazivač.

Hrgovića je najavio njegov menadžer Kalle Sauerland, nakon čega je Filip tek kratko odlučio odgovoriti svom protivniku, a onda se kratko zahvaliti svima koji su zaslužni za to da se on našao na ovoj priredbi.

"On kaže da je imao osam tjedana, ja sam imao 12, tako da je to dobra stvar za mene. Osam tjedana trenirao sam u Miamiju s Pedrom Diazom i četiri tjedna u Zagrebu s Youssufom Hassanom. Želim zahvaliti Eddieju, Matchroom Boxing, DAZN-u, Timu Sauerland i Željku Karajici što imam priliku biti dio ove priredbe", uz osmjeh je bocnuo svog protivnika hrvatski teškaš.

Kako stvari trenutno stoje, Hrgović i Molina trebali bi u ring ući kao drugi od pet mečeva glavnog programa, što bi značilo kako bi se mogli boriti već prije 18 sati.

Linker
20. travanj 2024 12:51