K1 i Boks

Interakcija Alexa Pereire i Anthonyja Joshue na društvenoj mreži, ‘Poatan‘ poručio: ‘Oduvijek mi je to san‘

Alex Pereira i Anthony Joshua

 lasueur.com
AJ je pohvalio trenutnog UFC prvaka poluteške kategorije, a Brazilac je uputio zanimljivo pitanje

Alex Pereira i Anthony Joshua neočekivano su komunicirali na društvenim mrežama.

UFC prvak nedavno je pobijedio Jirija Prochazku na UFC-u 303 završivši borbu početkom druge runde udarcem nogom u glavu. Međutim, ‘‘Poatan‘‘ redovno pokazuje i impresivne ručne udaračke tehnike što je jučer potaknulo Joshuu na jednu objavu na društvenoj mreži X. Bivši dvostruki boksački prvak u teškoj kategoriji pohvalio je Pereiru.

Napisao je: "Alex Pereira bi jednog dana trebao debitirati u boksu."

Pereira je ubrzo odgovorio: "Počašćen sam što tako misliš. To je oduvijek bio moj san. Imam 37 godina i ne mogu započeti karijeru u boksu, pa s kim predlažeš da se borim?", upitao je Brazilac.

Već se jednom borio u boksu kada je zaustavio Marcela De Souza Cruza 2017. godine. Također ima bogato iskustvo u kickboksu gdje je vladao kao prvak u promociji GLORY.

Pereira bi se mogao pridružiti cijelom nizu UFC boraca koji su prešli u boksački ring. Francis Ngannou napustio je promociju kako bi se pojavio u boksačkom ringu, borio se protiv Tysona Furyja i nedavno Joshue i time ostvario vrtoglavu zaradu.

Prilika za unosne boksačke borbe mogla bi privući Brazilca, ali malo je vjerojatno da će ostvariti dužu karijeru u ringu. S obzirom na Joshuinu pohvalu, Pereira bi sada mogao istražiti tu opciju.

‘‘Poatana‘‘ su već uspoređivali s trenutno ponajboljim boksačem na svijetu, Terenceom Crawfordom. Poznati boksački trener, Teddy Atlas, rekao je:

"On ima radar. Ima rendgenski vid. Vidi stvari koje drugi ne vide. Terence Crawford u boksu je takav tip. Zovu to tajmingom, ali on ima poseban tajming jer je tako smiren i ima takve oči."

Linker
08. rujan 2024 01:36