K1 i Boks

Ipak nije bila samo glasina! Fury potvrdio: 'Ozlijedio sam obje noge i oba gležnja, ali...'

 Screenshot (YouTube)
Čini se da priče o ozljedi Tysona Furyja nisu bile samo nekakva bezvezna glasina. Potvrdio je to i sam 'Kralj Cigana' uoči boksačkog spektakla koji će se održati u noći sa subote na nedjelju, ali i odmah smirio paniku uz riječi da "to neće utjecati na njegovu izvedbu".

Fury će ovog vikenda u Las Vegasu pokušati ponovno zasjesti na tron teške kategorije, a protiv sebe će imati najopasnijeg nokautera današnjice i aktualnog WBC-ovog prvaka Deontaya Wildera.

U danima uoči ovog velikog revanša puno se pisalo o glasinama iz Furyjevog kampa i nekakvim problemima koji bi pod upitnik doveli meč s 'Brončanim bombarderom'. No, da se nije radilo samo o nagađanjima sada je potvrdio i sam Fury koji otkriva da je ozljeda nastala još na samom početku njegovih priprema.

"Nažalost, u pripremama sam ozlijedio obje noge i oba gležnja, ali to neće utjecati na mene u borbi jer se sve dogodilo još na početku priprema. Bila je to nepotrebna nesreća, ali, znate i sami, neke stvari se jednostavno dogode", Furyjeva je izjava koju prenosi britanski Metro.

Da se nešto dogodilo, moglo se zaključiti i iz izjava Tysonovog trenera SugarHilla Stewarda koji je u razgovoru za Behind The Gloves rekao da njegov borac "možda neće biti na 100 posto".

"Ne želim raspravljati s onima koji tvrde da je Tyson ozlijeđen. Možda je, a možda nije. Nitko ne ulazi u borbu na 100 posto. Budimo iskreni... Svi borci, i ne samo borci, već sportaši, ako treniraju naporno, uvijek vuku neki oblik ozljede", rekao je Steward.

Linker
18. lipanj 2024 22:11