K1 i Boks

Izvršni direktor PFL-a podržava Ngannoua u srazu s Joshuom: ‘Može biti samo bolji, bit će zabavno gledati meč‘

Anthony Joshua i Francis Ngannou

 DANIEL LEAL/AFP/PROFIMEDIA Daniel Leal/afp/profimedia
‘Svi su ga podcijenili protiv Furyja‘, izjavio je Murray

Izvršni direktor PFL-a Peter Murray vjeruje da je bivši UFC prvak Francis Ngannou više nego sposoban šokirati Anthonyja Joshuu.

Gorostasni Kamerunac sučelit će se s bivšim prvakom u teškoj kategoriji 8. ožujka u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, a potpisao je za PFL nakon rastanka s UFC-om.

Prošlog listopada, kada je odradio boksački meč, Ngannou je umalo izbacio iz kolosijeka WBC prvaka teške kategorije Tysona Furyja kada ga je bacio u nokdaun i poprilično ga namučio svih deset rundi kada je izgubio podijeljenom odlukom sudaca. Ngannou je još jednom veliki autsajder na svom sljedećem boksačkom zadatku, no Murray vjeruje i očekuje da će poraziti Joshuu.

"Svi su podcijenili Francisa protiv Furyja, uključujući i samog Britanca. Sigurno je osvojio publiku i bazu obožavatelja diljem svijeta, a mnogi bi rekli, uključujući i mene, da je dobio tu borbu. On je na misiji i ne bih podcijenio velikog momka protiv ‘AJ-a‘. Bit će to veliki događaj. Uzbuđeni smo zbog njega i očito ćemo biti u njegovom kutu. Vjerujem da može pobijediti Joshuu. Može biti samo bolji, bit će zabavno gledati meč. Dakle, znate da je to uvijek bio dio Francisove vizije u ovoj fazi njegove karijere i mi smo ponosni na njega. Ne možemo biti uzbuđeniji zbog njega", kazao je u razgovoru za Sky Sports.

Hoće li se to i dogoditi, saznat ćemo početkom idućeg mjeseca.

Linker
22. travanj 2024 15:50