K1 i Boks

Jake Paul i Nate Diaz prava su atrakcija u Dallasu, ovaj event polučit će drugu najveću zaradu u povijesti dvorane

Jake Paul i Nate Diaz

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, DAZN BOXING)
Jedini event od kojeg se zaradilo više jest UFC 277

Jake Paul i Nate Diaz trebali bi napraviti veliki posao do ulaska u ring.Njihov nadolazeći okršaj od deset rundi predvodit će događaj ove subote iz American Airlines Centera (AAC) u Dallasu, Texas. Show će zajamčeno proizvesti najveći odaziv uživo za bilo koji boksački događaj na mjestu održavanja i drugi najbolji za bilo koji borilački sportski događaj.

“Nevjerojatno je svjedočiti kako Jake Paul nastavlja obarati rekorde. Jake je imao najveći odaziv za borilačke sportove u Amalie Areni u Tampi na Floridi, drugi najviši za borilačke sportove u Desert Diamond Areni u Glendaleu, Arizona i sada drugi ikada u American Airlines Centru u Dallasu, Teksas, areni koja je ugostila šest UFC PPV događaja", izjavila je Nakisa Bidarian, suosnivačica Most Valuable Promotions zajedno s Paulom.

Paul-Diaz ‘Ready 4 War‘ događaj nadmašuje samo UFC 277 20. srpnja (sedmi mjesec) prošle godine, na vrhu kojeg je revanš Julianna Pena-Amanda Nunes. Taj je događaj došlo gledati 19.442 gledatelja i proizveo je zaradu od 4,555,691 dolara od prodaje ulaznica. Dužnosnici AAC-a obavijestili su BoxingScene da je ostalo još malo ulaznica za subotnji show.

“Svijet će gledati kako se ozloglašeni borci Jake Paul i Nate Diaz suočavaju u Dallasu. Potražnja za ovom borbom pokazuje zašto je American Airlines Center i dalje vrhunska destinacija za vrhunska sportska natjecanja", kazali su.

Paul (6-1, 4 KO) ulazi u borbu nakon svog prvog poraza u karijeri podijeljenom odlukom sudaca u osam rundi od Engleza Tommyja Furyja 26. veljače (drugi mjesec) u Diriyahu, Saudijska Arabija. Borba je bila njegova prva protiv profesionalnog boksača, nakon što je prethodno pobijedio bivše prvake UFC-a Andersona Silvu i Tyrona Woodleya (dvaput), zajedno s MMA borcem Benom Askrenom, NBA zvijezdom Nateom Robinsonom i kolegom utjecajnim na društvenim mrežama AnEsonom Gibom.

Diaz će imati svoj profesionalni debi u boksu u onom što bi trebalo okončati dugotrajno rivalstvo. 38-godišnja bivša zvijezda UFC-a iz Stocktona u Kaliforniji pojavila se na nekoliko Paulovih događaja. Planirani glavni događaj od deset rundi održat će se u kategoriji do 84 kilograma i s rukavicama od deset unci, što je standard za svaki boksački meč iznad velter kategorije. I težina i veličina rukavica strani su Diazu, koji se borio u lakoj i velter kategoriji od 170 funti tijekom svoje MMA karijere.

Linker
24. travanj 2024 10:56