K1 i Boks

Jake Paul želi Natea Diaza za idućeg protivnika, prognozirao je kako bi taj meč završio

Jake Paul
 Al Bello/Getty Images/Profimedia
Veliki broj prozivki stigao je na adresu Jakea Paula, a jednu je u drugom smjeru uputio i on sam

Nakon pobjede koju je upisao protiv Bena Askrena, Jake Paul postao je vruća roba. Tijekom dana upućene su mu razne prozivke, kako od profesionalnih boksača, tako i od bivših ili aktualnih boraca iz UFC-a. Svi bi oni voljeli osjetiti ono što donosi meč protiv njega, posebno s financijske strane. A nakon ovakve izvedbe protiv Askrena, Paulove akcije svakako rastu.

I dok su te prozivke stizale, Paul nije odlučio odgovoriti niti na jednu. On je odlučio prozvati borca koji se nije javio. UFC zvijezdu Natea Diaza, za meč protiv kojeg je odmah objavio i prognozu.

"Nate Diaz bit će nokautiran u trećoj rundi", napisao je Jake na Twitteru, vjerojatno pokušavajući navesti popularnog borca na reakciju.

Paul već neko vrijeme proziva Conora McGregora, a tijekom ovog tjedna je tvrdio kako meč protiv njega zapravo nije daleko. Kako od Irca nije dobio nikakvu reakciju, odlučio se prebaciti na njegovog velikog rivala, koji bi na miris novca koji donosi meč protiv Paula mogao i reagirati.

Jedina Nateova reakcija na priredbu bila je čestitka njegovom prijatelju Regis Prograisu na pobjedi protiv Ivana Redkacha. Ipak, Paul se ima pravo nadati odgovoru na prognozu njihovog meča. Nate uostalom voli koristiti društvene mreže i pomoću njih ostajati aktualan. Napokon je dočekao i novu UFC borbu, 15. svibnja čeka ga Leon Edwards.

Paul se ima pravo nadati kako je on taj, iako je pitanje koliko je ozbiljan u želji okušati se protiv borca čiji je boks na puno višoj razini od svih s kojima se do sada susreo.

Linker
20. travanj 2024 10:23