K1 i Boks

Legendarni ‘Butterbean‘ izazvao Jakea Paula: ‘Pričao si protiv mene, sada dođi u ring‘

IBA Super Heavyweight Champion Eric ”Butterbean”

 JOHN GURZINSKI/AFP/Profimedia
Želi još jedan put osjetiti profesionalni ring

Boksačka legenda Eric 'Butterbean' Esch tvrdi kako je trenutno u formi života sa svojih 55 godina na leđima i želi odraditi još jednu borbu s kojom bi završio svoju karijeru, i to protiv YouTube zvijezde Jakea Paula.

Bivši boksač teške kategorije umirovio se 2013. godine, a sada cilja na povratak. Trenira s WWE zvijezdom Diamond Dallas Pageom koji ima svoj centar za jogu i čini se kako je 'Butterbean' skinuo jako puno kilograma u posljednje vrijeme. U ožujku (3. mjesec) je na društvenim mrežama obznanio kako se vraća treninzima, a sada želi sudjelovati u pravom boksačkom meču.

"Trenutno osjećam da sam u formi života. Na istoj sam kilaži kao kada sam se prije borio. Poslušajte u mojem nadolazećem podcastu koliko sam točno kilograma izgubio, ali mogu vam reći da ovoliko nisam težio već 20 godina. Velika je vijest to da se želim još jednom boriti. To će biti za godinu dana od danas. Jake Paul, ako si spreman, ja sam ovdje prijatelju. Učinimo to, ti i ja Jake Paul. Kladim se da bi borba bila odlična. Nakon što si pričao protiv mene, sada je red da dođeš u ring. Jesi spreman? Mislim da nisi."

Jake Paul je trenutno na 5-0 u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri, a pobjeđivao je u dva navrata bivšeg UFC prvaka i bivšeg Bellator prvaka. 'Butterbean' je s druge strane u svojoj boksačkoj karijeri upisao čak 91 borbu, a pobjedu je odnio u 77 navrata. Sedam puta se okušao i u kickboxingu, a odradio je i 28 MMA borbi.

Linker
25. travanj 2024 01:10