K1 i Boks

Legendarni Englez se oglasio oko prelaska u boks: ‘Nikad ne znate... Bilo je kontakta, žele da se borim‘

Wayne Rooney

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
Počele su kružiti glasine da Misfits Boxing želi bivšeg napadača Manchester Uniteda

Vijest da je Wayne Rooney u pregovorima za borbu za Misfits Boxing objavljena je jučer, a nogometna legenda sada je prekinula šutnju o tome. The Mirror je izvijestio da je Rooney sudjelovao u raspravama o mogućim borbama na jednom od nadolazećih događaja Misfits, koji vodi promotor Kalle Sauerland i na kojem su sudjelovali boksači influenceri i slavne osobe kao što su KSI i Logan Paul.

Rooney je veliki obožavatelj boksa od malih nogu, nakon što je bio uz Rickyja Hattona kad je imao borbu u Las Vegasu s Joseom Luisom Castillom 2007. godine, dok je također poznato da trenira s braćom Smith iz Liverpoola. Nakon 24 sata nagađanja, legenda Manchester Uniteda i Engleske sada je rekla svoje o tome te je istaknuo za The Overlap da, iako je bilo razgovora o tome, to nije njegov glavni fokus ovoga trenutka.

"Nikad ne znate. Bili su u kontaktu i pitali me o tome. Mislim da se u ovom trenutku želim usredotočiti na povratak u trenerski posao, a ne na boks. Očito je da su Misfits bili uključeni i to je bilo na svim vijestima. Slušajte, želim se usredotočiti na povratak na trenersku klupu, vidio sam sve naslove u posljednjih nekoliko dana, ali moj glavni fokus je povratak u nogomet", kazao je.

Za sada se čini da Rooney neće uskoro ući u ring, ali ako se ne realiziraju menadžerski poslovi, čini se da bi to definitivno mogla biti mogućnost. U ovom trenutku je slobodan nakon što je nedavno napustio klupu Birminghama.

Linker
06. svibanj 2024 00:01