K1 i Boks

Luka Pratljačić otkrio pod kojim će se nadimkom boriti: ‘To je ratni uzvik te kristalizacija strasti i volje‘

Luka Pratljačić

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
Pratljačiću slijedi kvalifikacijski turnir za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu

Jedno od imena koje je u posljednje vrijeme isplivalo u hrvatskom boksačkom eteru jest superteškaš iz Osijeka Luka Pratljačić. Ovaj 26-godišnjak istaknuo se dvjema pobjedama protiv Marka Miluna, prvi put nokautom u prosincu prošle godine u finalu Zagreb Grand Prixa, a onda i prije mjesec dana u finalu državnog prvenstva.

Sada je na svom Instagram profilu objavio novitet u karijeri, a to je da od ovog trenutka ima novi, službeni nadimak. Pratljačićevo priopćenje prenijet ćemo u cijelosti:

"Oduševljen sam što mogu podijeliti s vama sljedeće poglavlje u mojoj boksačkoj karijeri – ‘Gunner‘. Nije to samo nadimak, to je ratni uzvik, kristalizacija nezaustavljive strasti i neumoljive volje kojom se suprotstavljam svakom izazovu koji mi stoji na putu. Veliko hvala Layer agenciji na podršci u utjelovljenju onoga što jesam – borac, u srcu i duši. ‘Gunner‘ je moj zavjet vama – bit ću nemilosrdniji, jači, nepokolebljivo zastupajući sve nas na putu prema Olimpijskim igrama i dalje. I zapamtite, ovo je samo početak. Moja priča tek počinje!".

Pratljačiću slijedi kvalifikacijski turnir za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu u talijanskom Busto Arsiziju koji je na rasporedu od 3. ožujka.

Linker
04. svibanj 2024 18:44