K1 i Boks

Mayweather izlazi iz mirovine! Dvije objave 'zapalile' internet: 'White i ja spremamo novi spektakl!'

 Screenshot (YouTube)
Prije nekoliko dana je pričao o boksu kao izuzetno brutalnom sportu i kroz nekoliko izjava poručio da je to bilo to od njega, a sad već najavljuje veliki povratak u 2020. godini. Ne morate previše razmišljati - radi se o Floydu Mayweather Jr-u.

"Zvali su me da se vratim u ring nekoliko puta, ali moje zdravlje je moje bogatstvo. Boks je izuzetno brutalan sport. Izuzetno. U posljednjih nekoliko godina mnogo boksača je umrlo unutar ringa. Moraš znati kada objesiti rukavice o klin. Imao sam sjajnu karijeru", govorio je Floyd, a onda odjednom:

"2020. izlazim iz mirovine", osvanulo je u petak ujutro na Instagramu neporažene boksačke zvijezde.

O čemu se točno radi u ovim trenucima nije poznato, ali maštu fanova i čitave borilačke zajednice dodatno je zagolicala jedna Mayweatherova objava koja se pojavila koji trenutak ranije.

Naime, prije nego što je ispalio da se vraća, 'Money' je objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu Dane Whitea i uz nju iznio zanimljivu informaciju:

"Dana White i ja ponovno radimo zajedno kako bi svijetu donijeli novi spektakularni event u 2020. godini", otkrio je Mayweather, a njegove objave po društvenim mrežama podijelili su mnogi, uključujući i Danu Whitea i UFC.

Nagađanja su odmah krenula... Pa tako neki tvrde da Mayweather stiže u UFC, drugi da se sprema novi boksački meč s jednom od UFC-ovih zvijezda, a treći da bi sve moglo biti povezano s velikim Whiteovim planovima oko Zuffa Boxinga.

View this post on Instagram

Coming out of retirement in 2020

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Linker
14. studeni 2021 20:55