K1 i Boks

McGregor komentirao zabranu sučeljavanja Furyja i Wildera: 'Pustite ih da se pogledaju posljednji put!'

Deontay Wilder i Tyson Fury
 Screenshot/Youtube
Veliki revanš WBC-ovog prvaka Deontaya Wildera i Tysona Furyja, koji će se ovog vikenda održati u Las Vegasu, doveo je do presedana u svijetu profesionalnog boksa. Sportska komisija savezne države Nevade zabranila je izravno sučeljavanje dvojice teškaša nakon incidenta na press konferenciji ranije ovog tjedna.

Uoči ceremonijalnog vaganja NSAC je zabranila da se Tyson Fury i Deontay Wilder susretnu oči u oči na vaganju kako bi izbjegli mogući novi incident.

Neobičan potez prokomentirala je najveća MMA zvijezda današnjice Conor McGregor.

"Dečki, opustite se. Komisijo iz Vegasa, vi ste jedna od najboljih komisija koja zna kako se nositi s nepredvidljivim događajima. Postavite ljude između njih. Osiguranje na pozornicu. Pustite ih da se posljednji put pogledaju u oči. Posljednji pogled prije je**nog početka!", poručio je McGregor na Twitteru.

Wilder i Fury će revanš odraditi u ranim jutarnjim satima nedjelje (po hrvatskom vremenu). Njihov prvi meč iz 2018. godine završio je neodlučeno. Fury želi vratiti titulu prvaka koju je izgubio izvan ringa zbog problema u privatnom životu, a Wilder ima priliku nadmašiti Muhammada Alija jedanaestom obranom svog pojasa.

Linker
21. svibanj 2024 06:31