K1 i Boks

Michael ‘Venom‘ Page o izletu u boks golim šakama: ‘U tom sportu ću biti drugačija zvijer‘

Michael 'Venom' Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Smatra kako Perry neće imati šanse

Nedavno smo saznali kako i Michael 'Venom' Page odlazi na izleti u BKFC. Protivnik će mu biti legendarni Mike Perry, a borba će se održati 20. kolovoza (osmi mjesec) u Londonu.

Boks golim šakama je postao nova adresa velikom broju poznatih boraca koji su ili gotovi sa svojim natjecateljskim ambicijama, ili jednostavno žele probati nešto novo, kao što je to slučaj sa ovom Bellatorovom zvijezdom.

''Iskreno, bare knuckle je oduvijek imao to nešto, pogotovo ovdje u Engleskoj. Oduvijek sam se nekako nadao da ću to probati ali do sad je to uvijek bila ilegalna stvar, tako da sam pomislio da od toga nema ništa. Onda su ga legalizirali i postajao je sve veći i veći, pa sam mislio da ću krajem karijere raditi nešto takvo. Ali sad mi se ukazala prilika, zašto ne?'', rekao je Page za MMA Fighting.

Dotaknuo se i Perryja: ''Možeš biti najjači udarač na svijetu, ali te udarce moraš pogoditi. Bit će teško, ispred sebe će imati nekoga tko će konstantno pogađati čišće udarce. Bit će to jako demoralizirajuće za njega, bacat će udarce ali neće pogađati, a ja ću ga svako malo udariti.''

'Venom' smatra kako ga čeka svijetla budućnost u ovom sve popularnijem sportu: ''Sve dok poštujem sport i dok se budem pronalazio u njemu, bit ću sto posto drugačija zvijer.''

Svakako će biti zanimljivo gledati Pagea u BKFC-u, a hoće li u njemu i ostati nakon meča sa Perryjem, ostaje nam za vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 06:58