K1 i Boks

Mike Perry poručio ‘Venomu‘ Pageu: ‘Slomit ću ti šake svojim čelom, ali ne želim te plašiti‘

Page i Perry

 Screenshot (youtube, Ifltv)
Dovoljno je reći - Mike Perry

Mike Perry želi biti siguran da je Michael ‘Venom‘ Page svjestan u što se upušta kada ulazi u meč protiv njega. Podsjećamo, ova dva borca susrest će se u BKFC-ovom borilištu na BKFC 27 priredbi 20. kolovoza (osmi mjesec) u Londonu.

Ta borba će biti druga u boksu golim šakama za Mikea Perryja, dok će ‘Venom‘ Page tom prilikom debitirati u sportu. ‘Platinum‘ je u svom debiju jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Juliana Lanea, a za borbu protiv Bellatorove zvijezde je obećao pravi vatromet.

‘‘Ne želim te plašiti MVP, ja sam počašćen i zahvalan za priliku da se borim protiv tebe. Imaš jako ime i imaš odličnu karijeru. Slomit ću ti šake vlastitim čelom. Pritiskat ću te konstantno, nećeš moći ništa učiniti da me se riješiš. Konstantno ću ti biti pred facom i bacati vatru‘‘, rekao je Perry za MMA Junkie.

I Perry i Page su poznati po svojoj stojci, a to ih je krasilo i tokom MMA karijera. Perry je toga svjestan i upravo je iz tog razloga rekao kako fanovi krajem sljedećeg mjeseca mogu očekivati pravi vatromet.

‘‘Ovom poslu ću davati prave borbe. Idem naprijed i stvaram pritisak. Primam dosta udaraca ali ih jedem kao slatkiše. Obojica možemo zalediti jedan drugoga‘‘, zaključio je Perry.

Ne sumnjamo da će ovo biti spektakularna borba, a hoće li uistinu netko nekoga zalediti, saznat ćemo krajem idućeg mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 10:43