K1 i Boks

Mike Tyson upozorava slavnog oskarovca: 'Ispričat ću ti istinu, ali neće biti lijepa...'

Mike Tyson
 MATT CAMPBELL / AFP
Legendarni nokauter uvjeren je da će Jamie Foxx odraditi odličan posao

Oskarovac Jamie Foxx glumit će Mikea Tysona u filmu koji će nam na male ekrane donijeti priču o životu jednog od najpoznatijih boraca svih vremena.

Foxx već godinama radi na ovome projektu, a posljednjih mjeseci ne izlazi iz dvorane u kojoj svakodnevno trenira i prilagođava svoje tijelo za ovu zahtjevnu ulogu. 60 zgibova, 60 'dipova' i 100 sklekova - tako je slavni glumac opisao svoju dnevnu rutinu.

"Garantiram vam da će ljudi po ulicama trčati za mnom i tražiti autograme jer će misliti da sam Mike", izjavio je Foxx nedavno razgovarajući s Markom Birnbaumom.

A da će 52-godišnji glumac dobro odraditi svoj posao, uvjeren je i Iron Mike koji tvrdi da će Foxxu ispričati pravu istinu o svom životu i boksačkoj karijeri.

"On će odraditi sjajan posao. U to sam uvjeren i na tome sam zahvalan. Vrlo sam uzbuđen oko čitave stvari. Sjest ću s njime i ispričati mu istinu, a on će morati naučiti kako da istu obradi. Neće biti lijepo...", poručio je Tyson u razgovoru s Charlie Mackom.

A kao savršenu potvrdu Foxxovog talenta, zbog kojeg su mnogi uvjereni da će savršeno odraditi ovaj zadatak, mogli bi navesti biografski film o Rayu Charlesu (Ray) za koji je Jamie osvojio prestižnog Oscara (najbolja muška uloga).

US Former heavyweight boxing champion Mike Tyson attends the TV show
THOMAS SAMSON / AFP
Mike Tyson

Linker
20. travanj 2024 06:59